Nyheter
Tillbaks till hemsidan shamanism.se

 

2018-02-03kl.21.16

God kväll allihop. Jag mår inte så bra idag tyvärr. ostadig och svag och trött.  Att gå ur sängen eller till toan är ett vågspel.Har ännu inte nått någon på Hemtjänsten. Men fortsätter försöka.    Dom kan nog hjälpa mig   om jag får tag i nån. Jag lägger mig igen. Vi hörs sen. .


2018-01-31kl.09.20

 

God morgon allihop. Idag mår jag illa och är ostadig.  Jag har tagit piller.  Och hoppas på bättring.   Jag ska ringa arbetsterapeuten.  Jag har redan försökt ringa i flera dar. Men ni vet det där med telefontider.     Jag har  svårare och svårare med  att skriva´.   Och det gör inte saken lättare att jag bara har en hand att skriva med.  Eftersom den ena är förlamad.  Men jag kämpar vidare med det också.   Se den där Monty Python-Sketchen med snubben som bara kämpar vidare trots att riddaren hela tiden hugger av honom armar och ben.  Och ballar det ur så finns kanske nån hjälp eller hjälpmedel att få med skrivandet också.  Jag går och vilar och ringer nu. Vi hörs sen.  Här är ännu mörkt. Och  en begynnande grå gryning. Jag lägger mig och kollar in gryningen och ringer arbetsterapeter. Och sover sen resten av dagen.     Vi hörs sen. . . . .2018-01-31-kl.08.26


God morgon allihop.   Så har då det hänt som inte får hända. Men som ändå till sist händer:  Jag ramlade.    I går eftermiddag.    Jag är uppe och ok nu   Jag föll handlöst i köket och blev liggande på köksgolvet .  Utan kraft att ta mig upp själv. Som tur var kunde jag komma åt min tel7fon och lyckades ringa efter hjälp.  Ett experiment flr alla: Ligg på ett hårt golv utan hjälpmedel eller kuddar eller annat och ha en vanlig telefon med pekskärm, inga knappar. bläddra först fram ett nummer bland kontakterna och ring det. Kom ihåg inga kuddar eller andra stöd. bara platta hårda golvet. Det är svårare än man tror Nu sitter jag tack och lov här välbehållen. Så allt gick bra. Jag mår tyvärr ganska illa idag. Men jag går och lägger mig igen. Så blir det nog  bra Och kyler händerna. Och avstår från kaffe och stimulantia. från rosenrot. Koffein rysk rot och chisandra Nu ska jag strax ha lektion    Med      Min högt älskade Andedotter Mitt Andliga kärleksbarn Min Själsdotter Och Enda Elev Rebecca Lindahl Det ser jag mycket fram emot  Enda = exklusiva. Jag lägger mig. Vi hörs sen. Nu lägger jag mig.  Jag somnar så jag nästan faller ur rullstolen. Vi hörs sen .
.   . .      . . :.. .


2018-01-31kl.07.42
God morgon allihop.  Jag mår bra och har sovit gott hela natten.   Och hela morgonen.     Här är en blek gryning och ännu ganska mörkt.    Jag lägger mig igen.   Och kollar in gryningen och Douglasgranen.    Och lyssnar på barnens bestyr inför skoldagen .   Sen sover jag resten av dagen.   9Jag har  ingen fasta   i dag     Och det är ju skönt att slippa ibland.     Även om det är nyttigt.     T.ex. har jag kunnat/fått  äta frukost idag.       Ha en riktigt bra dag allihop.    Vi hörs sen. Skönt att ha hunnit på toan innan ALLA ska dit. Jag lägger mig.  Vi hörs sen allihop. .   .


2018-01-26kl.18.51

God kväll allihop.  Jag mår bra.   Inget Illamående idag än så länge      Jag fortsätter att  undvika allt som kan trigga illamående.       Och fortsätter  att skölja händer och handleder i kallt vatten.  Som Min Gode vän  Helena Holte lärde mig.   Tack för det Helena  !       Och allt det där hjälper.       Just nu är här en grå gryning.  Men  det var en strålande morgonsol i morse.    Så att jag t.o.m.  Kunde      sjunga stående i solens sken. Och det händer ju inte ofta. Som ni vet.  Så det var solsken i morse.  Men nu är det grått.    Så jag får lägga mig igen och spana efter en ny gryning. Jag   dygnsfastar   idag igen.    Så det blev ingen frukost.     Och jag är redan hungrig.    Men jag får hålla mig från att äta ett tag till.   Annars blir det inte ett  helt  dygns fasta.   Och det ska det ju vara       Men jag kan lova att det är extra gott med middag efter en fastedag.   Och  det gör mig gott med   periodisk dygnsfasta     som sagt.  Lite får man lov att anstränga sig ibland.  jag måste hålla mig fram till middan. Annars blir det inte ett helt dygns fasta  . Och det ska det ju vara . Idag ska jag försöka arrangera ett besök hos min sjuke kompis.  Om han orkar. Och inte är för sjuk. Vi får se. Nu lägger jag mig och sover fram till middan. En riktigt fortsatt god kväll önskar jag er alla. Nu lägger jag mig och kollar in gryningen och Douglasgranen.  Jag är kaffesugen.  Men måste tyvärr avstå från kaffe p.g.a.  Iillamåenderisken. Och jag ska vänta på att barnen ska bullra igång med sina morgonbestyr och sen gå till skolan. Det är så skönt att ligga och lyssna på dom medan man själv vaknar. Men idag ska dom till din farmor och sova över. Så då blir det tyst och stilla här ett tag. Och en skön paus för deras mamma som får lite mindre att ta hand om i ett par dar.  Nu får jag mat.  Och sen ska jag sova resten av dan.   Vi hörs sen allihop!  . .

Jag tar mig ur och i sängen  och till och från toan själv.  Och det räknas som mycket bra i min situation.  Och tillsammans med smärtfrihet och illamåendefrihet så är jag själv mer än nöjdKänner mig som nån dlags lyxturist söm bara ligger och har det bra och får maten serverad. Tack för det frugan!  .


2018-01-30kl.13.31 kl.13.32

.
God morgon allihop. Jag mår bra och har sovit gott hela natten  och morgonen.     Inget illamående.       Jag undviker fortfarande allt som kan trigga illamående.     Jag har sköljt händer  och handleder med kallt vatten  för att kyla ner kroppen.     Efter ett tips från min goda vän Helena Holte.    Tack för ett  bra tips Helena     Jag kyler ner i    stället för att värma upp  på    morgnarna.      Och det hjälper.  Här är änn                                                                    u mörkt och ingen gryning än. Jag lägger mig och väntar på gryningen.  Jag önskar er alla en riktigt bra dag . Vi hörs sen  Ingen dager synes än.  Tyvärr kan jag inte säga stjärnorna på  himmelen de blinka. För det är inte stjärnklart.   Så jag ser inga stjärnor alls här.  Jag hoppas på  sol och morgonsol.  Jag lägger mig och spanar på Douglasgranen. Och gryningen.   Vi hörs sen  allihop. .           .  .

 


'     wow   .   . .

2018-01-31kl.107.39God kväll allihop. Jag mår bra och har sovit gott hela natten och morgonen. Jag  fortsätter undvika allt som kan trigga illamående   fast jag är väldigt kaffesugen    Även för mycket värme triggar illamående .   Jag spolar händer och handleder och handleder i kallt vatten på morgonen och vid behov för att kyla ner kroppen  efter ett tips från min goda vän Helena Holte.  Tack Helena. Det hjälper och lindrar.  Tidigare spolade jag händer och handleder i varmt vatten för att värma upp och komm a i gång på morgonen.  Men det är helt fel om man mår illa.  Så tusen tack för ett bra tips Helena. Nu får jag mat. Sen lägger jag mig och sover. Jag önskar er alla en riktigt bra dag. Vi hörs igen sena.2018-01-26kl.18.37God morgon allihop. Jag är uppe och tar mediciner och äter frukost. Och går strax och lägger mig igen. Jag  mår bra idag.   smile      Men ska ändå undvika allt som kan trigga illamående vilket inkluderar kaffe, adaptogen och koffein .  Tyvärr eftersom det är dom grejorna som ger mig lite guldkant på tillvaron. Men idag ska jag inte må illa. Snart kommer hemtjänsten för att linda mina svullna ben. Ute är det redan ljust. Men inget solsken ännu. Men jag hoppas på solsken och på att få sjunga med solen.  Nu lägger jag mig. Så får vi se hur det blir.  Ha det så himla bra allihop. Så hörs vi sen. .

2018-01-25kl..12.20-

God kväll allihop.  Idag har jag mest sovit och vilat.   Här har varit en ljus och solig och vit vinterdag.   Det var t.o.m.  riktig morgonsol .   Så att jag kunde sjunga med morgonsolen stående i solens sken    Och inte bara se solen.    Utan t.o.m känna den värma.    De av er som varit med lite   vet att det är en sällsynt lyx.   Och att man oftast får leta efter solen bak om molnen eller  genom ett molntäcke.  Jag  Får inte till nåt besök hos kompisen som är sjuk.   Är han frisk så är jag sjuk och vice versa.   Men jag fortsätter försöka tills vi får till det.    Det var jobbigt  att   dygnsfasta idag. Men jag klarade av det    och jag är övertygad om att det gjorde mig gott.   Nu lägger jag mig och läser en dikt av          mitt älskade Kärleksbarn och Andebarn Rebecca Lindahl              Och  sen ska jag sova.     En riktigt god natt önskar jag er alla.  Vi hörs i morgon allihop. Jag har fått hem alla mina mediciner. Och det känns ju tryggt och bra att ha dom hemma åtminstone.  Vi får se om det blir samma krångel nästa gång dom tar slut. Tyvärr tror jag det. Men vi får se.  Nu har jag dom i alla fall. I morgon får jag nog tyvärr ta det   försiktigt med kaffet också för att        inte    bli illamående. Synd.     sick     Eftersom          kaffet  är ett av mina        guldkorn i livet.         Men    hellre det än    att  må illawow       .

. . . .

 God natt nu sllihop. Jsg lägger mig. Vi hörs i morgon.2018-01-24kl.06.26God morgon allihop.


Jag mår bra idag.      Jag går snart och lägger mig igen.      Jag har   fastdedag   i dag.     Jobbigt. Men nyttigt.      Hinken står ännu oanvänd.     Men inom räckhåll.     Jag undviker allt som kan tänkas bidra till minsta illamående.      Igår funkade det i alla fall.    Så jag provar idag med.     Tyvärr inkluderar det mina stimulantia adaptogen - rosenrot, rysk rot, chisandra   Och Koffein.  som hjälper mig att piggna till annars.     Men  hellre trött än illamående.     Här är det en grå gryning. Så man kan hoppas på sol idag . Blir det morgonsol.  Så ska jag sjunga med den..

 Här är ljust. Men inte solsken.Jag går och lägger mig igen.    Vi hörs sen.  Jag ska få kaffe på sängen, tror jag.   Och jag har fått mediciner.  Och benen lindade. Jag har tagit alla morgonmediciner.   Så nu lägger jag mig igen och sover och vilar resten av dagen och hoppas på kaffe  och    smsar med   min Älskade Andedotter Rebecca Lindahl    Och kollar in gryningen och Douglasgranen.  Vi hörs sen     . . .2018-01-23kl02.01God middag allihop. Nu mår jag  bra igen.        Och spyhinken står ännu oanvänd.      Jag har fått mat och kaffe.    Och mår bra.       Här är gryning.  Jag lägger mig och sover igen.   Och hoppas på kaffe.       Och smsar med    min högt älskade Andedotter Rebecca Lindahl2018-01-24kl..06.17

God morgon allihop.  Jag har Vilat och sovit hela morgonen. Men fick huvudvärk och illamående av ansträngningen att ta mig ur  sängen.    Det verkar som pillren ska hjälpa .   Annars har jag spyhinken i högsta hugg.    *Här är ljust och dag.  Men ingen direkt sol ännu.   Men jag hoppas på det.    I går fick jag  t.o.m.   sjunga med solen.   Det är sånt man bl.a. gör när man utövar   Shamanism    Idag har jag redan ringt och talat med     Min gode vän och kollega Jonathan   I går fick jag t.o.m.  Sjunga med solen.

Idag har jag  SMSat lite med     min kära Andedotter Rebecca Lindahl   Men nu måste jag lägga mig igen,.  Och hoppas på att värken och illamåendet ska släppa    jag tar med spyhinken utifall.   Jag önskar er alla en riktigt bra dag.  Vi hörs sen       Nu hörs Lillgrabben därnere .   Låter som han talar högljutt med kaninen Bertil.     Hoppas jag inte ska skrämma slag på barnen genom att  spy och vara dålig.     Vi får se.   Inte mycket jag kan göra åt det.  Utom att ta piller.   Och vara så diskret som det går. Nu lägger jag mig.   Vi hörs sen   Liillgrabben låter glad därnere. Kaninen blir nog också glad. Och jag med  wow  . .. .

018-01-24kl.06.14


 God morgon allihop. Jag tar just nu   morgonmediciner.  Jag toppar med 3st starka värktabletter och en gul kapsel.  Vilken frukost  wild och väntar på att hemtjänsten ska komma och linda mina svullna ben.   Här är gryningen precis på väg.   Jag har sovit gott.   Och tagit mitt blodsocker. = stuckit mig i fingrarna,    Bra start på dagen?     Jag Lägger mig igen sen.    Och kollar in Douglasgranen.   Vi hörs senare    Idag   dygnsfastar jag  . Bläh,  men nyttigt.2018-01-24kl.06.15

 

 

God kväll allihop.

Idag har jag sovit och vilat  och struntat i alltihop.   Här är mörkt och kväll. Jag har fått min kvällsmat   Och tagit mina kvällsmediciner.     Och barnen har sagt godnatt.        Så nu är det genast dags för sängen för mig    Jag ringer dig snart  Min gode vän och kollega Jonathan       Jag önskar er alla en god natt. Så hörs vi i morgon. .  .

   


God morgon allihop. Jag  Är  uppe och äter frukost.  och tar mediciner.  Jag lägger mig igen och kollar in gryningen och väntar på att hemtjänsten ska komma och linda mina svullna ben. Vi hörs sen.    Ha en himla bra d41 allihop. n Nu kommer hemtjänsten och ska linda mina svullna ben.  Lag skyndar mig i säng en stund. Vi hörs om en stund. Eller jag sitter kvar i rullstolen. Dom vill ändå ha mig hit sen.

Och kombinationen impugan, vätska  och ta i allt man oc ocoocrkar är inget bra.  Det blir mycket tvätt.  Om man säger så.  Nej Impugan är vätskedrivande.  Inte laxerande. Som tur är.  Nu lägger jag mig och hoppas på kaffe. Och kollar in Douglasgranen.  Vi hörs sen.  Jag önskar er alla en riktigt bra dag. . . !


2018-01--21kl.22.43..
God kväll allihop. Idag har jag mest sovit och vilat.      Nu har jag lördagsfikat med familjen         Tack vare er som skänkt en slant kan vi kosta på oss en lördagsfika med barnen ibland           Och det känns väldigt bra att kunna göra det   Och det är uppskattat av barnen och alla oss        Så tack än en gång ni som skänkt en slant .      Nu hör jag Lillgrabben stoja med kaninen Bertil därnere.       Det är nog dags att släppa ut honom ur buren för att leka och hoppa en stund.  Idag gjorde jag en riktig rusning för att komma iväg till kompisen som ligger på sjukan.   Jag fick färdtjänt inom 20 minuter och ropade på frugan att koka en termos kaffe och packa med en porslinskopp.   Men  så fick han förhinder i sista stund. Så jag fick hejda mig   Och taxin.   Nu siktar jag på att ringa och boka färdtjänst  på tisdag och komma till honom på onsdag klockan 14.00.   Håll tummana för att det ska gå   Han har hempermission just nu.   Och det känns bra på flera sätt.    Dels är det bättre hemma, och dels kan han inte vara helt dödssjuk  om dom törs släppa hem honom.   Och det är skönt att veta.Särskilt som dom sågat upp bröstkorgen på honom 3 gånger nu  Nu lägger jag mig och sover fram tills det är mat. Vi hörs sen.  Nu har jag fått  min mat  och ska genast gå och lägga mig. Jag är jät tetrött och somnar hela tiden i rullstolen. Nu har jag satt upp fågel fenix tavlan som jag fick av Roxys brorsa. Jag blir starkt berörd och gråter glädjetårar när jag ser den.    Jag berörs starkt av och identifierar mig med fågeln som brinner upp och reser sig igen ur sin egen aska. Jag tycker det handlar om mig.   Att jag är fågel fenix i sagan .   Och pånyttföds och reser mig ur askan för att pånyttfödas och leva igen.  Så kände jag för Sanna Kallur också när hon kämpade med sin come back  s amtidigt som jag låg i Umeå.   Sanna  och jag ochFågel Fenix. Samma grej.   Hälsa brorsan och tacka så mycket Roxy. Man kunde tro att han varit med på våra sammankomster. Där är t.ex. Solen bakom molnen.  Precis som den  ALLTID är när vi ska sjunga morning sun och vi i bästa fall får skymta den genom molnen. Eller gissa var den är Och den ser ut precis som på tavlan också där den skymtar genom molnen. God natt allihop. Nu lägger jag mig.  Vi hörs i morgon.  . . . . ! . . .  2018-01-20kl.04.49..


God morgon allihop.  För tidigt att bli väckt?      min kära andedotter och Själsdotter RebeccaLindahl    Jag har sovit gott inatt och på morgonen och mår  därmed bra.  Här är ännu mörkt. Men jag hoppas på morgonsol och gryning. Lillgabben hörs inte till ännu. Och inte heller kaninen Bertil.  Men snart drar dom igång.  Kan ett andebarn vara ett kärleksbarn? Ja mellan  mig och andarna törs jag påstå att det är just ömsesidig kärlrk det handlar om.  Så en Andedotter i mitt fall är inget annat än just ett kärleksbarn. Nu lägger jag mig och kollar in gryningen och hoppas på kaffe på sängen. Jag har fått frukost och mediciner. Och snart kommer hemtjänsten och lindar mina svullna ben. Vi hörs sen. . . .2018-01-20kl.00.07

 
God kväll allihop. Jag har Sovit gott och vilat.     Och  Tagit morgonmediciner.    Och fått mina svullna ben   lindade.        Här har det varit det  en fin och ljus vinterdag.     Inget solsken  ännu  dock.       Men det kan bli.         Om  molntäcket lättar lite.    Men nu är det kväll och mörkt.       Mitt trix med en bit liggunderlag på madrassen funkar = inte ont i baken.     I natt ska jag prova att vända det på längden i stället.  för att underlätta uppstigandet på morgonen. .    Som Fågel Fenix reser sig ur sin egen aska. .     Det är så ansträngande nu.   Så att  jag gruvar mig för att stiga upp  på morgonen.   För jag blir helt slut av det.       Men jag grunnar på en lösning där.       Som jag tror kan funka.    Utan att hemsjukvåden drar hit en hel stor sjukhussäng med motorer och hydraulik o.s.v.       Som dom helst vill göra.     Jag fick bätte omvårdnad på samlingen i helgen. Men jag lovar att ni inte heller fortsättningsvis ska behöva sköta om mitt arsel.      Eller hur vore det om jag stod mitt i cirkeln och fick röven tvättad och omlagd medan ni sjöng andesånger runt omkring? En lektion i ödmjukhet vore det för mig.  Men jag tror vi skiter i det.    Ursäkta ordvitsen! Bra idé kanske   OBS! jag SKOJAR  wild             Tyvärr tar jag mig inte iväg till kompisen, som ligger på sjukan.   Idag heller mad    och inte i morgon.     Jag är för trött och sjuk Och måste genast i säng och vila och sova resten av dagen. Och kanske hela dagen i morgon också.   Men jag SKA dit så  s6art det går.     Inte i  dag.  eller i morgon.   Men förhoppningsvis nästa dag.       När man är så här sjuk .  Så måste man ibland anpassa sig till verklighetenshocked .      Nu fick jag kaffe vid skrivbordet av frugan.  wild    Och nu måste jag ringa och tjata på hemtjänsten om mediciner dom inte leverat.sad  Och umgås en stund med min kompis Douglasgranen.      Som ni hör så har jag det väldigt bra.  ändå.       Bättre än dom flesta.           Men glöm inte bort att sänka en slant då och då De av er av Er Som har råd och möjlighet                       En tjuga räcker    Tusen tack på förhand.    Det gör en jätteskillnad för mig     För att kunna Fortsätta utföra min livsuppgift in i det sista     = förmedla kraft kunskap och helande mellan världarna och in i den här välden.         In i det sista = ända in i döden.    Och kanske förhoppningsvis även därefter.  Och samtidigt ha en bra tillvaro själv.     Utan er hjälp hade det inte varit möjligt helgen som var.    Pga omkostnader  resor hyror mat osv  Så          Stort tack än en gång ni som gjorde det möjligt genom att skänka en slant        Och självklart tack till er som bidragit till att möjliggöra det här på alla möjliga andra sätt.   Lillgrabben hörs inte till ännu. Men snart kanske!     Men kaninen Bertil bullrar som en hel ladugåd där nere.   Hur nu en liten dvärgvädurskanin kan bullra så mycket.       Han låter som en stor oxe som står och stampar där nere. Eller river ladugården kanske.      Kanske är det för att  han får så mycket kärlek och omsorg av barnen.   Så han blir extra stark och pigg och glad.     Nu har jag tjatat på hemtjänten om min medicin.  Dom ska göra vad dom kan  sa dom.  Hur svårt kan det vara det vara Nu måste jag  sova och vila resten av dagen. Och hela natten i natt. Och hela dagen i morgon. Nu ringde hemtjänsten och sa att dom kommer med mediciner. Vi får  se ?   wild Jag lägger mig så länge Vi hörs sen Jo det kom en med mediciner.   Så Jag ritar kors i taket som man säger.   Exta glad åt smärtstillande Och omeprazol.  Ni som vet vad omeprazol  är till fattar grejenNu ska jag i säng och värma mig och vila och umgås med Douglasgranen. Nej, jag är inte tokig.      Jag utövar     Shamanism     Fast umgås med granar kan man även om man varken är tokig eller utövar shamanism       Även om det underlätta  jag rekommenderar varmt till alla. att umgås med granar.     Även s.k. fullt friska människor.  Det vore bra för alla.     Och för miljön.      Man kalhugger inte sina vänner. Som Di Leva säkert skulle ha sagt       Shamanism   däremot är inget för alla.  Särskilt inte för dom lata. .   
wow      .    .

.  Jag får mat nu.  vi hörs sen.   Nu lägger jag mig Vi hörs sen.  I morgon är det lördag.    Då blir det lördagsfika och lördagsgodis med familjen.   Idag har jag dygnsfastat  Inte för att det är kul.   Men jag behöver det.  Och det är bra för mig. På lång sikt. .   smile2018-01-18kl.23.50

God kväll  allihop.  Nu är det  snart läggdsags för mig.          Min Älskade Andedotter och Själsdotter Rebecca Lindahl       ska bjuda med mig på en grej i mitten av februari.   Om jag börjar vila och förbereda mig redan nu så KAN det gå. Håll tummarna för det allihop.       Här är redan mörkt och stilla.   Först ska det sägas god natt.  Och vi ses i morgon  till barnen.    I dag har jag mest sovit djupt och gott hela dagen.    Det äter mig att jag inte tar mig iväg och hälsar på  kompisen på sjukan.     Jag är själv för trött och sjuk .      Men jag SKA ta mig dit.       Med  hjälp av  lite planering o.s.v..     ska det gå.     Han är ju också sjuk.    Och orkar kanske inte besök när som helst.     Och är upptagen av behandlingar mellan varven.    Om jag planerar.    Och kollar läget och bokar färdtjänst i morgon.     Så borde jag kunna åka dit tnästa dag.                 Med hjälp avPengar som ni skänkt                 Jag tar med en termos riktigt kokkaffe  ur en väl inkokt kaffepanna. smile        En  glass och en riktig porslinskaffekopp.   Så blir han nog frisk?    Han gillar riktigt kokkaffe. Och sjukan har ju så dåligt kaffe. sad    Det pirrar så där lustigt i vänster hand och vänster fot igen.  Jag hoppas det inte är ett anfall på väg.   Egentligen är förväntan över vad som kanske   ska  ske värre än vad som  faktiskt sker  .  Är huvudvärken början på ett återfall?  Är känningar till vänster början på ett anfall?  Grejorna i sig är inte så obehagliga eller smärtsamma.   det är förväntningen eller rädslan  för vad det kanske kan leda till som är det svåra och smärtsamma.  God natt och sov så gott nu allihop. Nu går jag och lägger mig.  Jsg hoppas på att få sova gott hela natten i natt och hela mogonen i morgon.  Och att ligga och se gryningen komma i morgon. Och gärna morgonsol också. Blir det morgonsol ska jag sjunga med morgonsolen om jag orkar. Håll tummarna för att jag ska få  göra det.   Sjunga med Solen och umgås med Douglasgranen   Nej, jag är inte tokig   Jag utövar   Shamanism     Även om det underlättar att vara tokig  Men att utöva  Shamanism Underlättar också.  Även om det inte är nån lätt konst  eller något för den late.    Vi hörs i morgon. . . .

018-01-18kl.21.49.

God morgon allihop.   Inatt och i morse har jag fått sova och vila riktigt bra.  Så nu mår jag bra.     Jag är inte utmattad.    Jag är uttröttad.   Och det är två helt olika saker.   Varav den sista går att vila sig tillbaks ifrån.     Får man välja, så väljer man uttröttning varje gång framför utmattning.   Men tyvärr får man inte välja.  Jag hade utmattning förut som en biverkan av cellgifterna - kemoterapin.   Som  jag fick under lång tid. .   Det var riktigt hemskt och jobbigt. Tillsammans med försvagning.   Så en helt vanlig uttröttning. Som den jag har nu. Är mycket bättre.    Hemtjänsten har varit här och lindat mina svullna ben och lagt om såret på ändan.  Och jag har fått frukost och morgonmediciner. Så nu lägger jag mig igen och hoppas på kaffe.    Ni anar inte vad skönt det är att vara smärtfri.  Man blir alldeles dåsig.    Jag Hoppas på att hälsa på kompisen på sjukan sen.    Men dom har influensaepidemi på avdelningen.  Och jag får inte bli smittad av den.      Så jag måste lösa det på nåt  vis.   Nu går jag och lägger mig och sover.    Vi hörs i morgon.  sen.     Hemtjänsten kom förut idag  och hämtade den hemska madrassen som dom belamrade hela undervåningen med.  I natt tog jag en bit liggunerlag ovanpå min gamla vanliga madrass  att sitta på. Det funkade lika bra.  Och tog inte upp hela huset. Nu lägger jag mig och sover fram till kvällsmaten.  Vi hörs sen. ! . ! !  smile   .

. .

2018-01-18kl.05.09

God morgon allihop.    För tidigt att vakna      MinKära Själsdotter och  Andedotter Rebecca Lindahl    ?      Du gör bästa kaffet. .     Mycket lär jag ut hur man gör på distans.    Dock inte kaffe. Så det får bli en annan gång.    wild      Det är ännu så tidigt.  Så jag lägger mig i väntan på hemtjänsten. --- Jag har f frukost och mediciner.   Men hoppas ännu på Kaffe på sängen.  Jag väntar på att hemtjänsten ska komma och linda mina svullna ben.    SAS kan vi kalla dom.    Det var ett engelskt specialförband. Med mottot  "fort in  fort ut"  (ur striden alltså. Vad trodde du?)  Men det spelar egentligen inte mig Nån roll.  Jag har inget behov av deras  (hemtjänstens) umgänge.      Bara dom gör det dom ska.   Och det gör dom tyvärr inte alltid.   Oftast inte.  Jag har blivit så lättrörd att jag inte kan sjunga. Eller säga något utan att rösten brister och tårarna inner.  Och det där sitter i . Jag har blivit otroligt lättrörd.  Och gråter av rörelse för "minsta lilla"  Som ni märkte ni som var med på Samlingen i helgen. Jag tänker på er alla varje dag.  Fördelen är att jag samtidigt blivit mjukare och snällare mot barnen.   Inte minst mot Lillkillens gälla skrikande tdiigt på morgonen.   JustNu hörs han inte till.    Så nu är det dags för honom att köra igång tycker jag    wowHemtjänsten hade varit döda för länge sen i den branchen. Så det är tur för dom att om inte är nåt specialförband.   Vilket dom VERKLIGEN inte är.    Idag hittade jag inga mätstickor.    Så jag kunde inte ta mitt blodsocker på morron.    Det spelar ingen roll.    Jag tar det sen i stället.     Men det stör mitt ordningssinne.       Här blev ingen storm.  Bara kraftig vind.  Nu är det stilla och mörkt.   Jag skyndar mig att lägga mig en stund innan hemtjänsten kommer.   Vi hörs sen.    Jag lägger mig och hoppas på kaffe. Och på att se någa fåglar i Douglasgranen. Idag hoppas jag att "min" talgoxe kommer och tittar till mig. Ja, jag har vittnen på att den gör så. Eller hur min gamla vän Mia Engman? .   Och frukost.  Och  på att Lillkillen börjar föra oväsen snart.    Och  jag ska spana på gryningen.  Och på Douglasgranen. Jag avslutar  idag med ett citat av mig från   Min gode vän    OlofHenriksson    :    "Ja. Så kan det ju också vara.  Eller  också inte.."     Olof har alltid  en massa bra citat av mig.  Dom får jag väl använda  Olof ?     Dom lär ju ska komma från mig iaf. Efte vad du säger.  Skicka fler vetja.   Jag minns inte den där.  Men det låter som nåt jag kan ha sagt.   Tusen tack för den   Olof   .   Skicka fler.   ALLA undrar förstås över min rumpa?  Ja,   aj aj aj ! Om inte hemtjänsten lägger om den idag så får frugan göra det. Vad tycker hon om det då? Ja är man gift så är man. Många av er vet att jag behandlat även ädlare kroppsdelar. Och då kan jag ha tillbaks lite där nu. Om nu min röv räknas som  ädel.  Och  wilddet gör den ju .. !  .  wow.. . . .

2018-01-21kl.22.07- 
God kväll allihop. Idag har jag mest sovit och vilat och kollat på stormen och snöfallet  och Douglasgranen.   Full storm har det inte varit.   Men hård vind  med storm i byarna.     Jag Fick höra att kompisen blivit inlagd på sjukan för sina allvarliga hjärt- och lungproblem.  Jag Har inte fått tag i honom än. Men måste kolla läget och hälsa på fortast möjligt     Om han vill.   Men först måste jag i säng och vila och sova mer.     Jag är helt slut.     Lillgrabben var här och gav mig en godnattkram.     Och jag har fått kvällsmat och insulin.  Så då är det dags att lägga sig.     Jag hoppas på att sova gott hela natten i natt.   Och   hela dagen  i morgon.  smile   Oc h jag önskar er alla en riktigt god natt.   Så  hörs vi i morgon. Men först lite värktabletter.    3st= 1 av varje sort. God natt och sov riktigt gott nu allihop. Och ha en riktigt bra natt. Det tänker jag ha. Så hörs vi i morgon.  Nu har jag försökt ställa i ordning för hemtjänsten redan nu.   Så jag ska slippa kliva upp och göra det i mogon bitti. Håll tummarna för att det ska funka.    cool       God natt.   Vi hörs i morgon. Nu pirrar  det så där "lustigt"  i vänster hand  och arm igen.  Hoppas det inte är tt anfall på väg. Nä nåt anfall har det inte blivit. Ännu i alla fall. Och det tycks inte vara något på väg heller. Inte just nu. Vi hörs sen. .  .  .    sick

2018-01-16kl.19.54God morgon allihop. Här blåser det kraftigt.    Men inte storm.   Än så länge.    Jag har gjort alla morgonbestyr.   Så jag går stax och lägger mig igen och kollar in gryningen och vinden.  Och Douglasgranen.       Och hoppas på kaffe och lite mera frukost.  Inte för att jag behöver.  Men för att det är så gott. Douglasgranen.  Om granen skulle blåsa omkull så är det slut med vårat hus. så håll tummarna för att den ska klara vind och  storm. Av flera anledningar.  För  jag vill ju ha kvar min vän OCH huset.  När det stormar brukar hela huset skaka.  Ena gaveln ligger alltid rakt mot vindriktningen (väster)   alla väder här kommer alltid från väster.  Än är det inte storm i alla fall. Men vi får se. Nu lägger jag mig och vilar och värmer mig. Jag önskar er alla en jättebra dag. Det tänker jag ha.   Vi hörs sen!  Hemtjänsten har varit här och lindat mina ben.   För benens skull vore det nog bättre att jag låg kvar  i sängen tills dom lindat dom.  Men då blir dom stressade och sura. Därför kliver jag upp tidigare och tar fram material och klär mig. O.s.v.  För att spara tid åt dom. Så blir dom nöjdare och trevligare. Jag har beställt hem mera medicin som fattas.  Så får vi se sen om jag får den.  Tyvärr kan man inte lita på det.  Man får ringa och tjata sen.  Jag  fick  bättre omvårdnad på samlingen i helgen. Än vad jag får nu av hemtjänst och hemsjukvård.    wow. . .

2018-01-21kl.02.08
God kväll allihop. Nu är jag hemma igen efter helgens alla strapatser.     Det har varit precis så helande  och starkt som jag hoppades.      Så nu är jag helt slut och vill bara sova och vila.  Ja2018-01-16kl.09.20g har redan hunnit sova och vila en hel del.  Och ta

mediciner.    Men ska strax lägga mig igen och vila och sova mer. Här börjar det blåsa en hel del. Ska det bli storm kanske?  Vi dansade inte andedansen i helgen. Så skyll inte på oss i så fall. det blir ofta storm när man dansar andedansen. Eller orkan.    Först vill jag tacka alla som deltagit i det enorma arbete vi gjort i helgen med att förmedla helande, kraft och information mellan världarna  och in i den här världen.  Jag både tror och hoppas att ni och vi alla,   liksom jag,  fått del av allt det helande vi hämtat och förmedlat  .    Att  Allt helande.  Och all helandekraft är en del i att både jag och ni känner oss helt  slut just nu.   Men allt det kommer att kännas bättre när kroppen och själen kommer ikapp lite . smile      Så det är inget att oroa sig för.   Allt blir vanligt igen efter ett tag. Men en del har ju lite mer tendens att oroa sig än andra.   Min goda vän Hanna eller  ?    Om  någon i helgen sett ljusfenomen på himlen.    Med  centrum över norra berget i sundsvall. Så är det helt rätt. wild      Tusen tack än en gång till alla som deltagit och gjort allt det här helandet möjligt.    Och gjort det möjligt för mig  att förverkliga min Livsuppgift  att förmedla kraft, kunskap och helande mellan världarna .  Och den här gången gjorde vi det dessutom i stor skala.   Men ni slapp i alla fall ta hand om min bakdel och såret i röven.  Och det var nog bäst så.    För oss alla.   Det får bli nästa gång annars  wildVäldigt kraftfullt var det tack vare alla er som var med och hjälpte till.  Nu ska jag lägga mig igen och kolla in min kompis Douglasgranen. som jag längtat efter.    God natt och sov så gott allihop. Så hörs vi i morgon Förutom allt helande har jag fått minnen för livet..

Stort tack även till alla er som hjälpt mig rent paktiskt genom att ge mig mat,   leta mina grejor och mediciner.    klä av och på mig.  Linda mina  ben,   plocka upp saker från golvet o.s.v. hjälpa mig ur sängen, stötta mig när jag skulle gå. Utan det hade det här inte varit möjligt.     Utan den hjälpen hade det här inte varit möjligt.     Frugan såg också att mina ben ochs.fötter var bättre när jag kom hem     Frugan såg också att mina ben ochs.fötter var bättre när jag kom hem   Stötta mig när jag skulle gå. o.s.v.     Liten men stark Säger man om min goda vän Helena Holte. .   Hon är stor som en ordinär tumvante (Lovikka)       Liten men stark säger vi om min goda vän Helena Holte          Min älskade kära Själsdotter Rebecca Lindahl   gav mig mat och svarade tålmodigt på mina  frågor om det var natt eller dag eller morgon eller kväll och vilken dag det i så fall  var.      Jag led,  och lider,  av svår tidsförvirring. Nu får frugan svara på dom frågorna. Jag tror det gör henne orolig.  För När man har hjärntumör  är det inget gott tecken att inte fatta vilken dag eller tid på dygnet det är  Men jag tror det går  till sig när jag får vara hemma och ha lite stuktur ett tag. Och utveckla lite strategier för att hantera det där.   Min goda vän Gunni Hylvéns kontrollbehov var  också en god hjälp för mig i att hålla odning och reda på  alla delar fram till slutet av samlingen.  Tusen tack för det Gunni! Du är en av de mest genuint välvilliga och snälla människor som finns. . . . . 

Nu lägger jag mig och hoppas på kaffe.  Och på att Lillgrabben och stortjejen kommer och säger godnatt. Jag har redan fått kvällsfika, kvälls- medicin och kvällsinsulin och tagit kvällsblodprover.  Jag ska inte väcka frugan mer idag.  Hon är trött och måste få sova. Hon har väl oroat sig för mig.  Det kan vara vådligt att uträtta stordåd när man är cancerssjuk.  Idag har vi börjat äta upp pepparkakshuset.  Här är julen utslängd sen tjugondag knut. Och det gjorde vi på samlingen i helgen också Go natt och sov gott allihop. Håll tummana för att jag ska få kaffe på sängen. Nu ska jag kolla in min goda vän ouglasgranen som jag längtat så efter Sen ska jag ha frugan till att hänga bilden jag fick av min goda vän Roxys brorsa.   Frugan är utbildad konstnär och har mångårig bildning och erfarenhet av att hänga konst.  Så det är ju riktigt lyxigt.  Så tacka brorsan som fan Roxy !  Den bilden kommer till stor glädje här i mitt sjukrum där jag ligger hela dagarna,  Fågel
2018-01-12kl. 07.54..


God morgon allihop.  Det är knappt man vågar vakna efter den jobbigt kaotiska morgon och dag jag hade igår.   Men hittills har allt varit lugnt och bra.  Och jag låg kvar ett tag i sängvärmen och lät mina stimulantia adaptogen och koffein börja kicka in.    Innan jag klev upp.  Så just nu känns det riktigt bra. Sen  har jag ägnat morgonen åt att leta grejor åt hemtjänsten. Och det är jobbigt och tröttande.   Dom kommer hit och frågar surt och irriterat   " var är lindorna" var är salvan". Det står i deras papper att jag har vissa grejor hemma.  Men ingen har berättat för mig vad jag ska ha hemma.  eller gett mig något material. Det är jobbigt och tröttande och otrevligt.  Jag får styra upp det där. Det är hela tiden saker att styra upp. Och styr man upp något.  Så står det inte på innan det inte fungerar igen.  Nu har jag slut på en medicin. Får se om dom kommer med den som avtalat. Jag tvivlar. Det är en källa till stress och oro sånt där. Det är bättre i så fall att veta att det inte kommer nån. Så har man möjlighet att fixa det själv i så fall.  Det har t.o.m. hänt att dom gjort slut på receptet utan att leverera nån medicin. Och då kan man inte ens hämta själv. Eftersom receptet är slut. crying Jag  Har fått mina morgonmediciner och insulin och tagit mina prover iaf.   Så läget är under kontroll  Idag börjar arbetshelgen med min Livsuppgift. Färdtjänsten hämtar mig  kl. 11.30 för transport dit vi ska vara.    Och dagen till ära ska frugan få hjälpa mig med påklädning.  För att jag ska spara maximalt med kraft till      det shamanska arbetet         Annars gör jag helst allt sånt praktiskt själv.  Inte bara i träningssyfte. Men också för att behålla en smula värdighet.  Men idag och i helgen gäller det att prioritra vad man lägger kraften på. Jag hoppas hinna krypa ner och vila och värma mig en stund,  Och att ta  en kopp kaffe innan färdtjänsten kommer.  Nu fick jag kaffe vid skrivbordet av frugan! wild   Tack för det frugan!   Det kan ha räddat min dag!!    Håll tummarna att jag ska orka hela helgen.  Och  ha det bra och roligt samtidigt.   Vi blir många där som kan hjälpas åt . Så det ska nog bli bra  Jag uppskattar samhällets hjälp med färdtjänt. Hemtjänst o.s.v.  Som hjälper  en att behålla en viss autonomi  trots sjukomen .       Men högst värderar jag hjälpen från de av Er om vill och KAN hjälpa   

Nu måste jag göra mig redo och gå ut och passa färdtjänsten. Så dom slipper vänta på mig. Håll tummarna!2018-01-11kl.22.5God kväll allihop.  Idag har det varit en riktigt dålig dag .   Olyckor kommer ju aldrig lämpligt.   Men när dom kommer så kommer dom alltid extra olämpligt.  Idag hade jag tänkt ägna åt vila och preparationer inför helgen.  Men jag väcktes i morse av att banken upptäckt ett pågående kortbedrägeri mot mig.   Någon hade kommit över mitt betalkortsnummer och börjat tömma kontot.  Så jag fick spärra kortet direkt.  Jag hann inte bli av med just några pengar som tur var.   Men det blir mycket krångel med reklamationer. Polisanmälan o.s.v.  Saker som jag fick ägna större delen av dan idag  åt. mad    Och kommer att få ägna en hel del tid åt även framöver.sick      Jag som hatar att hålla på med blanketter och kontoutdrag och sånt.    Men jag blir så illa tvingad.   Jag ser fortfarande mycket fram emot helgen som startar i morgon fredag.   Nu blir det extra mycket att lämna över allt i andarnas händer.   Och lita på att dom tar hand om det.  Men så har jag alltid gjort. Och det är extra bra ju mer man kan göra det.   Så på så sätt är det här närmast en extra hjälp för mig.   Så helgen blir extra extra bra.    Men kul blir det inte att efter helgen hålla på med pappersexercis.   Reklamationer och  polisanmälan.   Men först en riktigt  shamanskt andlig och kraftfull helg!     jag fått julbord Med dopp i grytan. och Lillgrabben har gett mig en godnattkram. Och nu fick jag en godnattkram av stortjejen också.  Så nu är jag redo för en rejäl vila och sömn hela natten och morgonen.   Så jag riktigt orkar med hela helgen.   God natt och sov gott allihop.  Så hörs vi i morgon. Och några av oss både träffas och ses i morgon.  Och det ser jag mycket fram emot. .. .. .
5

2018-01-11kl.04.46
.

God morgon allihop.  Jag   har  fått frukost och morgonmedicin och värktabletter och insulin.  och tagit blodsockerprov.   Ibland gör det ont att ta insulin, ibland inte.   Idag gjorde det ont.      Jag   väntar på att hemtjänsten ska komma och linda mina svullna ben.     Hoppas dom inte är sura och stressade idag .   Nu hoppa ja jagg påså kaffe på sängen eller vid skrivbordet.  Eller var som helst  Bara det är kaffe!    I går hjälpte frg att klippa sönder skor.  Jag är så svullen att alla skor och stövlar blivit för små. Och än behöver man skor.  Så vi fick klippa sönder ett par för att få på dom. Än är det en del snö och slask kvar         Min älskade Själsdotter Rebecca Lindahl       ska fixa 3 av middagarna åt mig till helgen.      Vilket bra sätt att underlätta för mig!   Samtidigt som   jag   älskar att bli bjuden på middag.   Tack som fan i förskott Rebecca. Jag ser fran emot dina middagar.    Och mot att träffa dig och alla andra   Och mot    det vackra och viktiga arbete   jag och vi andra ska få vara en del av.   Och Helandet vi ska få förmedla och ta del av.  Ni har alla fattat vid det här laget att jag älskar mat.   Alleles för mycket.   Läkarna frågar alltid hur det är med aptiten.  Och inte en enda gång sen jag insjuknade har jag förlorat aptiten.  Inte ens när jag låg för döden på stroke-avdelningen.     Så hängde det bara på aptiten så hade jag varit frisk vid set här laget.    Men troligen är jag starkare och friskare än jag varit om jag förlorat aptiten.   Jag   har tidigare fått det där i ordination  vid ett tidigare helande som jag fick  när jag låg för döden på stroke-avdelningen i Sundsvall.    Så för min del är det  också en viktig del i att få ett tidigare helande att gå i fullbordan.  Det är viktigt att göra sina hemläxor wild    Förutom att det är min Livsuppgift = Meningen med mitt liv här på jorden.    Att förmedla kraft och helande och kunskap mellan världarna och in i den här världen.   När jag låg som närmast döden sa andarna att dom gärna ville fortsätta att ha mig som en sån kanal mellan världarna och verkligheterna. 

 För helande.och kraft och kunskap.   Och det är jag ju glad och tacksam över .  Och fortsätter gärna med så länge jag kan.  Och så länge det behövs.   Tyvärr behövs det nog länge än.  Jag säger tyvärr.  Inte för att jag inte vill leva.    Men för att jag önskar att världen ska vara hel.   Målet med helande arbete är alltid att göra sig själv överflödig.  . D.v.s.  att fullborda helandet. Och göra patienten frisk.   Omöjligt?     Nej. Jag har sett alldeles för många exempel på mirakel  för att tro att det är omöjligt att hela Moder Jord och Världen.   Tack Än en gång ni som hjälper till att göra det möjligt för mig att fortsätta med det arbetet  in i det sista           Det enda författartips jag använder mig av är att aldrig använda flera punkter i rad...  Men  plötsligt  är det som att det hoppar fram punkter överallt.  Som inte går att ta bort.  ibland undrar jag om såna här apparater kan vara medvetet elaka. Ja dom ÄR ju det. Verkar det som. Ja inte medvetet förstås. Det är väl inbyggt.    wild    wild. Nu lägger jag mig och värmer nig och myser och kollar in min kompis Douglasgranen. Och laddar kraft och energi inför helgen. Vi hörs sen! Ha det så bra tills dess! .........


018-01-10kl.20.09

 

God kväll allihop.   Idag har jag mest sovit och vilat.  Känns som det är det jag bäst behöver.   Så jag satsar hårt på det fram till helgen. Och samlar så mycket kraft och vila som möjligt fram tills dess för att orka hela helgen. Lillgrabben har hörts mycket idag. Jag tror frugan spelade dataspel tillsammans med honom. Men hennes insats var nog inte helt tillfredsställande. Med tanke på hur han lät.  Nu ha jag fått min kvällsmat. Julbord och Julgröt. och Lillgrabben har sagt -godnatt.  Så nu är et bums i säng för mig. Jag hoppas på att få sova gott hela natten i natt och hela dsagen i mogon.  Jag önskar er alla en riktigt god natt.  Och sov så gott! Så hörs vi i morgon!. .


2018-01-16kl.00.54..


God middag allihop. Inatt och i morse har jag fått vila och sova gott.  Precis som jag behöver. Så jag mår riktigt bra just nu. Och jag har fått kaffe vid skrivbordet.  Och tagit mina morgonmediciner och blodsockerprov och insulin.  En av mina mediciner är vätskedrivande mot mina svullnader.  Så då kan ni ju gissa var jag får springa titt som tätt med en väldig fart.  I den mån jag kan ha nån väldig fart.  Jag orkar inte ha nån fart. Men jag måste också ta det lugnt och vara koncentread 100% hela tiden för att inte riskera att falla.  Och falla vore farligt för mig när jag är såhär svag. Och kanske inte orkar  ta emot mig.
Och jag kan inte ta mig upp själv från golvet.  Så ingenting går snabbt.   Man blir även långsam när man är svag.  Eftersom det är dom starka musklerna som är dom snabba.   Så det gör också att man inte hinner parera ett fall eller en snubbling på samma sätt som när man är stark.  Nu ringde dstriktssköterskan.  För att kolla läget.  Och läget är ju OK. Men det känns bra att dom håller koll Hemtjänsten har varit här och lindat mina svullna ben.  Dom var stressade och sura.  Och det är ju inte så kul att starta dagen med.   Jag låg kvar i sängvärmen extra länge och slumrade och gonade mig.  Och såg morgonsolen vandra runt Douglasgranen.  Idag var det morgonsol.  Så iag ha jag sjungit med morgonsolen.  Och det  är fortfarande strålande sol ute.  Så här är en strålande vit och fin vinterag idag.   Idag har jag mitt helandehalsband på mig.    Jag har 2st väldigt kraftfulla helandehalsband.    jag har nästan alltid på mig åtminstone det ena.   Men jag har pausat några dar från dom.   annars blir det som att ta stark medicin för mycket och för ofta.   Och för länge.   Ibland måste man pausa ett tag för att kroppen och själen ska hinna ta emot och integrera och processa allt helande.  Annars blir det för mycket för fort.  Men nu känns det som att jag kan köra en omgång igen.  Så iag har jag det på.  Så får vi se hur det känns  i morgon.   Det var en talgoxe i granen på morgonen.   Jag väntar och längtar efter att "min" talgoxe ska komma och titta till mig genom fönstret. Som han rbukar göra ibland.  Men nu var det längesen . Kanske gör han det mest när vi inte matat dom ordentligt.  Så frugan är väl för flitig med att mata dom för att dom ska bry sig.  Och det är ju iofs. bra. Bra jobbat med fågelmatningen frugan!   Själv orkar jag inte mata fåglar.  Nu ner i sängvärmen ett tag till.. Så får vi se om jag orkar få nåt gjort sen  Annars vilar jag resten av dan.  Ha det så jättebra idag allihop!  Vi hörs sen! . .

 Jag hoppas på kaffe på sängen. Mera kaffe!  Och sen lite kvällsmat. Jag  dygnsfastar fram till kvällsmaten idag.  Så hungrig hinner man bli!  Tur att man får dricka kaffe under fastan.  Annars skulle jag inte klara av det . Nu fick jag kaffe vid skrivbordet sv frugan.  Diabetessköteskan ringe just. Och mina värden har åkt upp lite. så vi får öka dosen lite. Och ta prover lite oftare, All julmat och julfika. Och julgodis går inte obemärkt förbi på blodsockret. Lillgrabben har inte hörts än. men han kör nog igång snart. Stortjejen har inte heller hörts ännu. Men hon sitter mest och tecknar.   Och det hörs ju inte. Men när hon ä med Lillgrabben för han ett sabla oväsen för han blir så glad över att då vara med sin storasyster.  Det är det bästa han vet.2018-01-09kl.22.30God kväll allihop. Idag hart jag mest vilat och sovit och börjat samla kraft inför helgen.  Det behövs.   Jag har gjort utbildningsplan med min kära Elev och Själsdotter Rebecca Lindahl      0ch  Jag har planerat för egen del fram till helgen.  Stressreducering stavas planering. Så det känns skönt att ha gjort det.   Man får en överblick på vad som ska göras. Och när det ska göras.  Så man inte missar något. Och inte gör för mycket ena dan och för lite andra dan.  Så hinner man vila också mellan varven.    I morgon hoppas jag göra   resan för kraft       Mer kraft behöver jag om jag ska orka genomföra helgen på ett bra sätt , som jag önskar.     Idag såg jag ett svart och vitt pälsigt djur i storlek av en stor katt i Douglasgranen. helvit med stora svarta fläckar.   Jag tror jag sett den där förut för flera veckor sedan .  Fast då kunde jag  inte identifiera vad det var för ett djur.  Och ingen annan heller .  Jag såg bara det svart och vita ansiktet skymta mellan grenarna. och fast jag såg det en lång stund kunde jag inte identifiera vad det var för ett djur. Lillgrabben och frugan kunde inte heller se vad det var. Fast nu lutar allt åt att det är en katt.  Nu har jag fått Julbord till middag och Julgröt till efterrätt. Och jag är jättetrött. Så det är dags att säga godnatt till barnen och frugan och sen sova.  Jag hoppas på att få sova gott hela naten i natt och hela morgonen i morgon.   i morgon   fastar jag.    Och det är dags att göra klart det sista och knyta ihop säcken inför helgen.   Nu lägger jag mig och somnar bums. Jag tänker åtminstone ligga kvar i sängvärmen tills hemtjänsten kommer och lindar mina svullna ben. Nu hör jag att dom pysslar med vår kanin Bertil där nere. Han ska ut och skutta och gosas med.  Och det ska bytas och göras rent i buren.  Ja. Det är  faktiskt banen som döpt honom till Bertil.    Det börjar bli dags för mig att ta tag i mina planer på att ordna ett sammanträffande med några gamla vänner som bor långt bort. Man måste få det att hända om det ska hända. Annars händer det inte.  En fika på annan ort kanske? Och innan det är för sent.   God natt och sov gott nu allihop! vi hörs i morgon.


 

 

 


2018-01-30kl.12.07


God morgon allihop. Här är ännu mörkt. ingen gryning och ingen.   Nej här är ljust. Och det var strålande morgonsol.   Så jag var och sjöng med solen redan tidigare. Jag har upptäckt att Douglasgranen är alldeles full av andar. Det är sånt man intresserar sig för om man utövar shamanism Men den där katten jag spanarp å är ingen andevarelse. Utan en helt vanligt fysisk varelse som väckt min nyfikenhet.  morgonsol  Jag har sovit bra och  gott i natt och i morse.  Och mår alltså bra.  Jag har ätit frukost och tagit morgonmediciner.  inklusive blodsockerprov och insulin.  Så min morgonutin de flesta dagar innefattar att sticka mig själv.    modigt va!    Just nu hoppas jag på kaffe vid skrivbordet.  Nej förredten. Jag ,måstesats mig för kaffe ett tag till gör att undvika illamående. Hoppas det gr över snart. För jag saknar verkligen mitt kaffe.  En del av spåren som leder fram till Douglasgranen ÄR kattspår.   Min goda vän Charlotta Simonsson hörde av sig och undrade om det fanns något hon och andra deltagare på en ev. kurs eller sammankomst kan göra för att underlätta för mig.    Det var både omtänksamt och moget av henne tycker jag.   Så tack för omtanken Charlotta.  Jag kan inte LOVA att det blir nåt mer.   för    jag är svårt sjuk   och en enda sammankomst eller kurstillfälle ligger precis på gränsen för vad jag ev. orkar.  Eller över den gränsen.    Så OM det blir nåt mer så är det viktigt att det blir så lätt och roligt som möjligt för mig. Om det ens ska finnas en tanke på en fortsättning.  Men jag  LOVAR inget, och jag VET inte.  om det blir nåt mer      jag är ändå svårt sjuk    och vet inte om jag ska orka   Eller ens Leva        Nu var hemtjänsten här och lindade mina svullna ben. Nu är det ljust ute.  Men inget solsken.  Snart ska jag göra en liten studieplanering med  min älskade Elev och Själsdotter Rebecca Lindahl    Och sen krypa ner och värma mig under täcket och hoppas på kaffe och kvällsmat. Och hålla spaning på min vän Douglasgranen.  Där jag kan följa solens läge. Om  det är någon sol .   Och ibland småfåglar, ekorrar och annat kul  Fast än är det mulet och inget direkt solsken.  nu går jag och lägger mig.  Jag önskar er alla en härlig och bra dag. Det hoppas jag själv på att få också.  Vi hörs sen!  Ha det så bra tills dess allihop! . smile smile

2018-01-30kl.11.45

God

God morgon  allihop. Jag har haft en god natt och morgon och sovit gott och vilat. Precis som jag behöver.  Och jag har SMSat med   Min högt älskade Själsdotter Elev och Medarbetare Rebecca Lindahl    Jag har tagit mina  morgonmediciner. Och hoppas nu på att få kaffe vid skrivbordet. Nrj, förresten inget kaffr ifsg. Jag  Är kaffesugen, Men fåt avst¨frn llt om kan trigga illsmårnde. Nu läggwe jag mig och sover nåra timmar till. Och ringer arbetstrapeuten för att få hj'lp med att säkra upp mot fler falklolyckor.   Jag fastar idag vilket är jobbigt. Men nödvändigt. Tänker fortsätta med det tills övervikten är borta. Jag har en bra bit kvar dit. Men mina snarkningar är borta och jag sover tack vare det.  bra på nätterna.  Bara det är värt den obekvämlighet som en dygnsfasta 2-3 ggr/vecka innebär.   Inget nytt om katten i granen.  Jag har ännu inte fått ut frugan att kolla spårstämplarna i snön. Och här från sovrumsfönstret är det för långt ifrån för att säkert se att det är kattspår som leder fam till granen.  Min bakdel funkar bra .  Trots att jag sovit sittande. Arbetsteapeutena skulle ringa mig. Men än har dom inte gjort det. Jag får jaga wowdom lite mer.  En samling som den  jag ska ha till helgen innebär precis vad jag ev. orkar med.  Jag som sitter och somnar i rullstolen bara jag ska dricka kaffe. Vad jag aldrig lär mig,  trots 20 års erfarenhet, är att det alltid tillkommer en del mer praktiskt och kräver en del flexibilitet. Och då hamnar jag direkt över gränsen för vad jag egentligen orkar. Eftersom jag inte har några marginaler alls.   varken i  planeing eller kraft.   Lösningen heter planering. Tror jag. Och att lära sig av sina misstag. Hursomhelst ser jag fram emot möjligheten att shamanera ordentligt på ett sätt jag inte trodde möjligt för bara ett par veckor sen. Håll tummarna för att jag ska orka det en hel helg. Det blir  inte lätt när det är en fysisk utmaning att bara stå upp utan stöd. Men med andarnas hjälp så ska det gå . Och det tycks som att andana tyckerd et här är enviktig sak. Så det är inte bara jag som. tycker och tror det. Egentligen orkar jag ingenting alls.  Men om man helt kapitulerar inför det så har man inget liv alls kvar.  Och vad ska man då leva för? 

 

. . . . . . . .

2018.01-08kl.22.09

 

God kväll allihop.  Iag har jag vilat och sovit en hel del. Och spanat på granen.  Fortfarande inte mer än en bra silhuett av katten.   Min goda vän Ewa-Lotta kom och hälsade på idag.   Vi fikade och pratade gamla minnen och gemensamma vänner och bekanta,  Hon hade med sig chokladask, kaffe och wienerlängd .   Det gick åt alltihop.  Det är träffas man vill.   Men både Lillgrabben och jag Är galna i wienerlängder, kanellängder, kanelbullar och det stuket.   Och stortjejen hjälper gärna till med chokladen.   Så dom brås på far sin på det viset bägge två. Var och en på sitt sätt: Lillgrabben:kanelbullar. Stortjejen: godis och choklad.    Nu har jag fått ett härligt julbord med dopp i grytan till kvällsmat.    Det var verkligen roligt att du kom hit Eva-Lotta! Tack för besöket.   Det var roligt att ses.  Hoppas det blir snart igen.   Man vill ju inte skrämma hit folk. Men ibland får man påminna om att tiden inte är obegränsad.   Jag vet inte hur lång tid jag har kvar.  Och varje gång kan faktiskt bli den sista.  Så det gäller att passa på .  Och att inte vänta för länge.  Det gäller inte dig Ewa-Lotta.  Men det känns bra att vi hunnit träffas några gånger medans tider är.    Jag förstår att dom flesta inte vill tänka på det.   Men det finns några till jag vill hinna träffa. innan det är för sent. Så jag får jobba lite på att förverkliga det.   Och kanske måste jag ibland påminna lite om verkligheten.  Om det ska bli av.  På fredag till måndag får jag träffa några av Er.  Och jobba på min Livsuppgift =förmedla kraft, Helande och kunskap mellan världarna till den här världen. Det ser jag mycket fram emot . Tills dess är det förberedelser. planering och preparation för min del.   Nu har jag fått godnattkram av bägge ungarna.  Så då är det bums i säng och sova för min del. Och jag är verkligen jättetrött. Så det ska bli skönt.   Imorgon har jag fastedag   Och hoppas även på att sova gott hela natten i natt och halva dagen i morgon. Och på att ägna mig åt en del kontemplativ preparation och planering inför helgen. Och att jobba på att förverkliga några möten med vänner som jag vill få till.  Innan det är för sent.  Nu lägger jag mig.  En riktigt god natt önskar jag er alla. Och sov så gott.  Så hörs vi i morgon! . .  wow .. . ..

2018-01-09kl.07.55


God morgon allihop.   Inatt och i morse har jag sovit och vilat bra. Precis som jag behöver.   Så jag mår bra och känner mig bra.  Jag har ätit frukost och tagit mina morgonmediciner.  Jag har ätit höga doser kortison ända sen jag insjuknade för snart två år sen. Kortison botar inte. Men tar bort symptom.  Utan kortison hade jag legat på sjukhus fortfarande utan att kunna gå eller stå eller sitta. Kortisonet tog ner svullnaden och vätskeödemet jag hade i hjärnan. Jag gillar kortison för att det ger ett visst välbefinnande, ungefär som en drog.  Och för att det håller symptomen i shack.  Men tyvär orsakar det i sin tur följdsjukdomar.  Så därför måste man hålla konsumtionen nere.  Och ibland försöka trappa ut det helt.  T.ex. har jag fått diabetes av det. Som nu måste behandlas med insulin.  Så den ena sjukdomen leder till den andra och varje medicin ger nya biverkningar.  Men jag klarar mig inte utan kortison heller.  För då blir det svullnad och vätskeödem i hjärnan.  Cellgiftsbehandlingen jag fick tålde jag tyvärr inte i längden , utan blev väldigt svag, nedsatt och utmattad av den. Så nu nu har jag ingen egentlig behandling alls. Och läkarna tycks helt ha gett upp vad gäller botande begandling. Och det känns ju inte säskilt hoppingivande.  Å andra sidan är det kanske därför jag mår så bra just nu:  Att min kropp slipper påfrestningen av starka mediciner. Den medicinen hade nog tagit kål på mig till sist .  Ibland är boten soten.  Å andra sidan finns det inget medicinskt som kan kriga mot tumören då.   Tut att man har andarna. Dom fortsätter att jobba för min sak ända in i det sista.   Jag sitter här och hoppas att frugan ska ge mig kaffe vid skrivbordet.  Och att Ewa-Lotta ska hälsa på mig idag.   Jag har inga nyheter om djuret i Douglasgranen. Men spaningen fotsätter tills jag bringat fullständig klarhet i fallet.  Nu kryper jag ner under täcket och värmer mig och slumrar och hoppas på kaffe.  Håll tummarna för att jag ska få det. Så hörs vi sen! Lillgrabben hörs inte just nu. Visserligen har dom Jullov. Men han brukar ju höras rätt bra ändå. ..


2018-01-06kl.23.21.


Nu har jag lördagsfikat tillsammans  med familjen.  Det var mycket  uppskattat. Av mig.    Och av barnen 
    Tack vare Er hjälp har vi råd att ta en lördagsfika med barnen ibland  Tack för det ni som KANoch vill hjälpa Stortjejen är hos en kompis.  Synd att hon missade fikat.   För hon är en lika stor gottegris som far sin.   Fast det blir väl en del godsaker hos kompisen också, misstänker jag.   Lillgrabben är hemma. Men han är inte en lika stor sockergris som sin far och sin storasyster. Men det slinker allt ner en och annan bit där också   Så tack än en gång ni som skänkt en slant         Så att  jag har råd att bjuda barnen på en lördagsfika med hela familjen.      Nu har jag äntligen fått min Lutfisk med potatis, vit sås, must, vörtbröd, smör,  fina gröna ärtor och kryddpeppar.     Så nu är Julen fulländad.    Och jag kan se Tjugondag Knut  an  med  tillförsikt.      I morgon kommer min goda vän Ewa-Lotta hit och fikar med mig .      Jag ser mycket fram emot att träffas igen i det här livet.      Du  är  SÅ välkommen Ewa-Lotta!     Hon skulle ta med kaffe och nåt mumsigt.       Ni vet alla att jag inte säger nej till nåt mumsigt smile .   Nu har Lillgrabben sagt godnatt och gett mig en godnattkram.  Och frugan ska linda av mina svullna ben.  Så godnatt och sov gott allihop.  Det tänker jag göra.  Vi hörs i morgon!  Och du och jag Ewa-Lotta.  vi SES!

Nu ka jag sova och värma mig under täcket. Och hoppas på mat och kaffe. Och njuta av att ändan är dmätfri.  Så hörs vi sen!18-01-16kl.01.42


God middag allihop.  Jag har sovit och vilat gott hela natten och morgonen.   Och spanat efter katten i granen medan jag legat kvar i sängvärmen och slumrat,  och jag har skrivit två låånga SMS till  min älskade Själsdotter och medarbetare Rebecca Lindahl  och myst och dragit mig.    Det är ingen tvekan om att det är en katt som är i granen . visserligen ser jag fortfarande bara silhuetten .  Det är mörkt inne bland grenarna och himlen bildar en ljus bakgrund. Så man kan bara se en svart silhuett. Men den är nu så tydlig och nära att det inte går att ta miste på . En ganska stor lurvig långhårig katt som stter på en gren och stirrar på mig. Hoppas den är klok nog att inte reta skatorna. Annars blir den mobbad. Men den är nog tillräckligt klok. Annars skulle den varit bortjagad för länge sen av skatorna   Idag kom ingen hemtjänst. I stället lindade frugan mina svullna ben. Som överenskommet.   Så vi får vara i fred  på helger åtminstone. Skönt !  Jag har fått frukost och mina morgonmediciner.  Och min bakdel har varit bra hela natten och även nu.    Vad svårt det är att skriva när vänstra handen är helt obrukbar. Det beror på att resterna av tumören och en stor grop efter den sitter på höger sida i hjärnan. Och signalerna går ju på tvärs från vänster hjärna till höger kropp och vice versa.   Särskilt vid skiljetecken och stor bokstav  vore det bra med mer än en hand.   Men tumören sitter/satt helt nära viktiga rörelsecentra. Och var väldigt stor    Så jag har tur i oturen Och får tacka andarna Och kirurgens skicklighet för att jag inte är helt förlamad i vänster kroppshalva eller död

 Det var neurokirurgen i Umeå som opererade.   Tack för ett bra jobb!

!  Frugan har gett mig kaffe vid skrivbordet. wow Och senare blir det lördagsfika med hela familjen. wild Nu lägger jag mig under täcket och hoppas på lördagsfika snart. Så hörs vi sen! Nu fick jag kaffe vid  skrivbordet av frugan. Precis vad jag behöver  Och vill ha!

Nu ringde en gammal vän -ett ex faktiskt! Förlåt som fan Ewa-Lotta! ex-partner alltså. Inte ex-vän! och ville komma hit och dricka kaffe med mig i morgon. Jag vill ju det.  Men måste kolla almanackan innan jag svarar. Så jag inte ställer till med nånting. Jag minns ju ingenting och har noll koll. Nu ropar dom att det är lördagsfika. Vi hörs sen.

 

 

2018-01-05kl.22.19

 


Jag fick ett rejält julbord till kvällmat och har tagit mina kvällsmediciner och insulin. Nu ska jag krypa ner under täcket och värma mig, vila, sova gott och spana efter katten i granen, ända tills hemtjänsten kommer för att linda mina svullna ben vid ca 9.00 i morgon. Ha det så bra och sov så gott tills dess. Så hörs vi!God middag allihop. Jag har sovit och vilat gott i natt.  Och på morgonen .  Som jag behöver   Och SMSat lite nu på morgonen  med min högt älskade Själsdotter  mycket goda vän och Elev, medarbetare och Kollega Rebecca Lindahl    Såret på min bakdel är fortfarande smärtfritt.  Fast nu måste jag snacka med Arbetsterapeuterna och få nåt att sitta på  på nätterna  .  Jag sover sittande.   Så jag får allmänt ont och värk av det.  Det blir ju 8-10 timmar i sträck som  jag sitter rakt ner på svanskotan och skinkorna.   Så då blir det värk. Men nåt tryckavlastande ska dom nog kunna hitta på.   Jag tänker att det räcker med något under rumpan till att sitta på.  Det behövs inte en hel stor madrass som fyller hela sängen.    Så värk i baken får jag, men såret klarar sig fortfarande efter omläggningen.   Och det är huvudsaken, för det gjorde olidligt ont hela tiden. Den där värken går ialla fall  över när man kliver upp eller ändrar sittställning. Tack och lov!  Som nu tex sitter jag i rullstolen med specialdyna.  Och är helt smärtfri. Ni anar inte vilken lättnad. Och vad skönt det är.   För att riktigt förstå hur skönt det är att vara smärtfri, så måste man nästan ha ont först  Och det önskar jag ingen av er.  Och ingen annan heller  Så såret funkar bra, men inte vanligt sittande.   I sängen alltså, Men jag tänkte att man kanske kunde få både och.  smile      Tack vare er som hjälpt mig Så Har jag råd och möjliget att själv köpa en tryckavlastande dyna Om Arbetsterapeuterna skulle trilskas.   Stort tack för det allihop.  Ni fattar vad mycket värt det är att ha en viss liten autonomi Och inte vara helt utlämnad till andras godtycke hela tiden   Tidigt i morse trodde jag att jag löst gåtan i Douglasgranen:   Jag hörde en uggla ropa. Men sen kom jag på att jag låg och lyssnade på Vetenskapsradion. Och dom använder precis det där ugglelätet som Jingel.   Så det gick bort. Lite senare såg jag silhuetten av en katt. Den satt på en gren nära stammen   Jag kunde bara se silhuetten. Fast jag väntade länge i hopp om att få se mer. Lillgrabben fick också spana. Men han kunde inte heller se färger osv. i halvmörkret.   Men  Det är ingen tvekan om att det var silhuetten av en ganska stor och lurvig katt, vilket stämmer även med frugans observation, och med mina också. Men det var för mörkt ute för att jag skulle se annat än silhuetten. Så jag kunde inte se färger och sånt. Nu har det ljusnat. Men då syns den inte till såklart. Också det är typiskt katter.  Där är kattspår som leder mot trädet, tror jag. Men man måste nära om man ska se om det är det. Jag får be frugan gå fram och kolla Men nu pekar verkligen allt mot att det är en katt jag sett inne i granen.
.  Jag jåller på och odlar ett präktigt helskägg. Det har frugan önskat sig länge.  På mig alltså . Ni som känt mig länge minns att jag förr i världen hade ett präktigt skägg.Lite mer trimmande och växande så sitter där ett riktigt präktigt helskägg. Precis som på den gamla goda tiden.  Och några av er får kanske snart se det. IRL    Nu börjar det vara på gång,  och det ser lovande ut   Så det är inte bara cancertumören i hjärnan som växer utan även skägget   När skägg och hår är som yvigast ser jag ut som skalden Gustav Fröding.   Han var en stilig karl. Men det här  är ingen metod jag rekommenderar. Nu ska jag krypa ner under täcket och vätma mig och vila och sova. Och hoppas på mat snart. Jag är jättehungrig. Julbord kanske? med julgröt till efterrätt  wild


2018-01-04  kl.23.35


---god kväll allihop. Nu har jag vilat och sovit och värmt mig.  Som jag behöver.   Min ända är fortfarande smärtfri . Jag har ännu inte med egna ögon sett katten vara i Douglasgranen.  Men den står kvar som huvudmisstänkt .  Katten alltså.   Jag har ätit frukt och fil och yoghurt till middag. Hoppas jag inte brutit mot Julens bud då. crying   Inte en köttbit så långt ögat nådde.  Men väl Julgröt   Jag är så sömnig att jag hela tidien somnar  och nästan faller ur rullstolen. Tur det är armstöd på den, som håller en kvar.   Så snart är det läggdags för mig. Men först ska Lillgrabben säga godnatt. Och jag ska säga godnatt till stortjejen.Nu var han här och sa godnatt. Så snart lägger jag mig.  Nu går jag och säger godnatt till stortjejen .  Och en godnattkram kanske man får.  Det fick jag av Lillgrabben smileSen bums i säng för mig.   Ha en riktigt bra natt allihop. Så hörs vi i morgon.

 

2018-01-04 kl.  15.15


 

God middag allihop.Här är ljust och ett lätt snöfall, så det är vitt och fint och det ligger lite snöpuder på trädens grenar. Även på Douglasgranens.   Vars gåta nu närmar sig sin lösning.  unsure   Själv har jag fått sova riktigt gott i natt och på morgonen . Som jag behöver.  Till det har bidragit att jag är fortsatt smärtfri efter den integritetskränkande omläggningen av min bak häromdagen . Och jag är fortfarande smärtfri,    Så det känns som att de där omläggningarna ska fortsätta tills vidare ,  så får man se vart det leder .  Kanske läker det ihop och blir helt bra. Idag t.o.m. berömde jag hemtjänsten, eller åtminstone talade om hur bra det blev.   Och jag bad dom hälsa och berätta även för hon som gjorde omläggningen hur himla bra det blev,  och att jag varit smärtfri sen dess. Jag tänker att man kan få veta även när något blivit bra, och inte bara när det blir fel och dåligt.   Idag såg frugan en stor lurvig svart och vit katt gå rakt mot och sen bakom stammen på Douglasgranen. Den  stämmer in på mina tidigare observationer . Och en gång såg jag t.o.m. ett svart och vitt djur inne bland grenarna.  Storleken färgerna.  De lysande ögonen, svansen.   Allt stämmer in på den svart och vita katten.  Det enda som fattas är att jag får se den med egna ögon inne bland grenarna .  Men man kan säga som Leif GW Persson brukar säga :  Att "fallet är "polisiärt avslutat"  Det enda som återstår är en fällande dom .  Så jag fortsätter spana på granen efter det slutgiltiga beviset. Men sannolikt är det den svart och vita katten som jag brukat se där. Ovanligt ändå att en katt hålls högt uppe i ett stort träd. Även om dom är bra klättrare
2018-01-04 kl . 04.43


God kväll allihop. Idag har jag vilat och sovit en hel del. Vilket jag behövde.  Nu är det dags för mer vila och sömn.  Vilket jag också behöver.    Behandlingen av min,  numera berömda,  bakdel i morse.     Var värt det.  Trots all sin integritetskränkning.     För jag har varit smärtfri sen dess.  Och ni anar inte hur mycket det är värt.    Och vilken lättnad det är.     Så nu hoppas jag på att få vara smärtfri hela natten också.     Fast först ska jag ta tre starka smärtstillande mot begynnande huvudvärk. Och en kapsel mot gastrit efter julbord. Jag har inte klurat ut vem som är i Douglasgranen. Men spaningen fortsätter .I  dag kopplade jag in lite shysstare ljud till datorn. Så att man kan sitta här och lyssna lite youtube och sånt.smile  Nu ska jag krypa under täcket och värma mig och lyssna på några låtar som kompisen delat på spotify.  Och sen sova. Och hoppas på kaffe och sen kvällsmat.   Jag önskar er alla en fortsatt riktigt god dag.   Nu lägger jag mig  . Vi hörs senare.

 


 

2018-01-03  kl. 18.15

God eftermiddag allihop.  Jag har sovit gott och länge, och mår därmed jättebra.   Det känns riktigt skönt i både kropp och själ.  Min morgon har annars varit både bra och dålig.   Jag har ännu inte löst mysteriet med vem som är i Douglasgranen.  Men jag håller spaning.  Och nu har jag kopplat in frugan på mysteriet. Här var domherrar idag. Dom är så vackra mot den vita snön på marken  Och jag tror att dom vet om det också wild  Där var en skata i granen nu på morron.  Men den är knappast den skyldige . Möjligen kan man få dess stjärt till en svans, i mörkret.  Men den har inte framåtriktade ögon som reflekterar ljus så mycket att dom lyser i mörkret.   Spaningen fotsätter.  Min morgon var både bra och dålig.  Känsliga läsare varnas:   Jag har fått ett s.k. trycksår =sittsår på rumpan. Var annars? Och det sitter inte lite tjusigt ute på ena skinkan.   Nej naturligtvis på svanskotan.   Helt nära Bulls eye, för att uttrycka det lite fint.   Ett sånt där sår  gör djävligt ont kan jag meddela. Jag har fått det för att jag måste sitta hela tiden. Jag sitter nu t.ex.   Jag sitter i sängen när jag vilar på dagarna . Och jag sover sittande i sängen på nätterna.  Därför har jag fått såret.  Och därför pinar det mig än mer: Jag måste sitta på det hela tiden. Och det gör djävligt ont, milt uttryckt. Och ja,   jag MÅSTE sova sittande. Annars får jag ingen sömn.  Och utan sömn orkar jag inte leva.   Min morgon: En ung vacker kvinna från hemtjänsten kommer för att linda mina svullna ben.  Och meddelar även att såret ska läggas om.  Det visste jag inte.  Så jag var oförberedd både mentalt och praktiskt.   Men det var bara att  exponera sin nakna röv för henne.   Och det var som sagt inte ena skinkan heller.  Utan självaste "mittpunkten" Vilken dålig och jobbig start på dagen!  För att ge er en uppfattning om hur jobbigt sånt där är för just mig personligen.  Så kan jag berätta att det värsta jag varit med om sen jag fick diagnosen aggressiv hjärntumör. Är när jag inte fick gå på toan själv,  utan sällskap av sköterskor.    Så det var den dåliga delen av min morgon.  Men att få såret riktigt omskött och rengjort. Och omplåstrat.  var suveränt!  Jag är nu helt smärtfri där jag sitter och skriver till er. Och ni anar inte hur skönt och vilken enorm lättnad det är.  Man kan bli lycklig för mindre!   Lillgrabben har hörts idag. Men ännu har han inte kommit igång med värsta skrikandet. Men det kommer nog när han börjar piggna till.  Om inte han ska sitta tyst och snällt vid nåt dataspel idag också.  Det kan bli tyst ibland en period när det är nåt nytt och intressant spel. Men oftast tycker jag det är ett sabla gapande vid dom där spelen också.  Av glädje, triumf, ilska, eller frustration. Beroende på om det går bra eller dåligt. Men det är olika på hur spelen är upplagda också. Det blev inget farligt av känningarna jag hade i vänster hand och fot igår.   Inte än så länge iaf.  Men man vet inte vad som händer där inne i skallen.  Förrän man röntgar och verkligen ser om den växer, krymper, svullnar, står still, eller vad den gör.  När väl nånting händer går allt väldigt snabbt och det blir akut inläggning.  Som när jag fick återfallet i maj. Då var tumören helt "borta". Men jag fick värk, yrsel, kräkningar, balansrubbningar, motorikstörningar,  förlamning i vänster hand, arm, ben och fot. syn- och känselbortfall på vänster sida.  plötsligt  och blev akut inlagd. Och röntgad,  och fick beskedet att det var tumören som kommit tillbaks och växt en hel del och att läget var allvarligt.   Så när något händer så sker det plötsligt och utan förvarning.   Så jag är kvar i läget att tumören är tillbaks och finns där och kan döda eller göra mig sjuk. Men just nu mår jag bra,  förutom en olycksbådande värk i nacken och huvudet. Den är inte svår. Men otäck eftersom den liknar de första symptom jag hade på hjärntumören.   Så det väcker obehagliga minnen och associationer. Men  förhoppningsvis är det inte så farligt denna gång.  Nu kom frugan med kaffe.  Så då njuter jag det tillsammans med några starka värktabletter och illamåendepiller.  Så blir allt bra,  åtminstone tillfälligt, ska ni se! Sådär, nu mår jag bra igen. Idag fastar jag fram till kvällsmaten. Så jag ska krypa ner under täcket nu och värma mig, och sova, och hoppas på att få kvällsmat snart.  För nu börjar jag bli riktigt hungrig och sugen. Och så ska jag hålla spaning på Douglasgranen efter vem och vilka som är där. Och  efter om solen skiner och var den står. Jag önskar er alla en riktigt bra dag och fortsatt Gott Nytt År.  Kom ihåg att Juletiden och Julefriden fortsätter till Tjugondag Knut. Först då ska julen ut.  Nu går jag och vilar och sover och väntar på mat. Ha det så himla bra allihop. Så hörs vi sen.

Jag kollade in madrassen som hemtjänsten ställde hit. Paketet är inte lika stort som ett piano. Men väl som en tramporgel. mad  

Bästa tips jag fått var på Rehab i Sundsvall av Arbetsterapeuten:  Allt som är utmanande är bra träning för hjärnan. Så knäppa skjortan, ta på brallorna, borsta gaddarna har varit min hjärnträning. Och läsa böcker, jobba vid datorn. O.s.v.  Sitta vid datorn är jättesvårt. Att kontrollera fingrar och händer t.ex.  Men det är något annat också. Och nu börjar jag komma på vad det är: Ögonrörelser!  Att följa markören eller pilen med blicken.  när man drar runt den med musen. Är jättesvårt. Och när man bläddrar på sidan.  Och det går bättre nu = min hjärna har tränats och läkt lite. Och då ska ni veta att det finns en rejäl grop och hålighet där tumören har suttit . Kanske inte precis lika stort  som ett hönsägg, men i alla fall som en halv avokado, fast med större diameter. Så ungefär som ett stekt ägg då. fast inte lika platt.

 Innan jag fick hjärntumören, så skrev jag med tio fingrar på  tangentbordet.  Det går ju inte nu. Jag får vara glad att det alls går med ett finger och mycken möda.   Jag har tänkt,  att träna upp sig till att skriva med tio fingrar igen vore bra träning och Rehab för min hjärna.  Men sen har jag tänkt att nej,   jag orkar inte lägga ner så stort jobb och ansträngning på en förmåga som sen är borta på mindre än en sekund vid ett återfall, eller "bara" en förvärrning.   Men se upp där!  Det där är ett första steg mot att ge upp!   Man får kavla upp ärmarna och kämpa på ,  och inte tänka för långt åt gången:  Hon  Heidi Andersson - armbryterskan från Ensamheten (Världsmästare)   Talar om något hon kalla Pärgrävarmentalitet  (päror=potatis)   När man ska skörda potatis för hand .  Och det gör dom!  Så kör man ner näsan bland  pärorna och bara gräver.  Och kikar inte upp och tittar hur mycketsom är kvar.  Och hur himla stort potatislandet är.    Innan man grävt upp alltihop.   Nu hör man allt Lillgrabben kraxa högljutt därnere  Jag lägger mig i sängen och lyssnar på honom. Och värmer mig och vilar och sover och bespanar Douglasgranen.  och hoppas på kvällsmat snart. Ha det så bra hörni!  Så hörs vi sen.

Morsan ringde just och påminde om att hon vill bli bjuden på lutfisk, och låna barnen ett par dar. Det  ordnar vi! Lutfisk vill man ju ha! Helst på Trettondan som traditionen bjuder. Men annars tar vi det vilken dag som.   Nu blir jag sugen på det också!  Med potatis, vit sås, julmust vörtbröd, smör, fina gröna ärtor,  och mycket kryddpeppar ska det vara.   Börjar jag låta som Astrid Lindgren igen?   Läs böckerna om Emil i Lönneberga, även om du inte har nåt barn att läsa för. Dom är bland det bästa som skrivits på svenska.2018-01-05kl.21.37God kväll allihop. Idag har jag fått vila en hel del som jag behöver.  Jag har gått igenom en hel del e-post. Vilket jag hade svårt att riktigt orka.  Men jag tänker komma till botten i mejlhögen idag.  Men snart är det dags för mig att krypa ner och sova vidare. Vid Julbordet idag satt jag och somnade så  att jag höll på att falla ur stolen.

Hur kan jag vara hjälpt av att ni ger mig pengar när det är frisk jag behöver bli? Jag behöver klara mig och täcka mina utgifter tills jag blir frisk eller dör, vilket som nu inträffar först. Jag kan lova att man blir lättare frisk om man t.ex. kan köpa sig en tidning och en bit choklad när man är inlagd på sjukhus.   För att inte tala om en kopp kaffe!  Sen har man ändå omkostnader; 12-15 januari ska jag utföra en del av min Livsuppgift = förmedla kraft, helande och kunskap mellan världarna. Det är viktigt för världen, mig och allt och alla.  Men har också stor betydelse för mitt eget helande. D.v.s. mitt fortsatta tillfrisknande från cancer- Hjärntumören. Men det finns omkostnader överallt. I det fallet är det transport dit och hem. Lokalhyror. övernattningar och mat. Så det hade varit omöjligt att genomföra utan er hjälp. Jag har nämligen inga pengar alls annars. Men nu blir det viktiga och betydelsefulla jobbet genomfört tack vare ert stöd. Så tack än en gång ni som väljer att stödja mig i att fortsätta med min Livsuppgift och därmed mitt eget och Moder Jords tillfrisknande. Fast jag utför inte min Livsuppgift för att själv bli frisk. Jag gör den just för att den är min Livsuppgift, och den Gåva jag en gång hade med mig till den här världen därifrån jag kom när jag föddes in hit. En Gåva som den här världen behövde. Däremot kan det bli en indirekt följd av att jag kan gå vidare i det arbetet, att även mitt eget helande tar ett kliv framåt. Så tack än en gång ni som valt att stödja mig i det arbetet. Kan man få för mycket helande? Ja och Nej. Man kan behöva tid för att hinna absorbera och processa allt helande. Så det får inte bli för mycket för fort. Själv har jag fått enormt mycket helande. Som jag nu varit tvungen att hejda ett tag för att kropp och själ ska hinna med att ta emot och smälta och processa  allt. Stort tack alla ni, både människor, djur och andar som är delaktiga i att ge mig allt detta helande! Det är enomt mycket värt för mig ska ni veta.

Lillgrabben hördes inte på hela dan idag. Inte ens på förmiddan. Nyss  var jag ner och åt ett rejält Julbord till kvällsmat, så då fick jag se att han är OK.  Han har lekt tyst och snällt med nåt datorspel hela dan.  Här kommer han nu för att säga god natt till mig. God Natt Lillgrabben. Vi ses I morgon! I morgon blir det nog mer oväsen och liv i luckan. Jag ser fram emot att vakna till ditt skrik och stoj i morgon Lillgrabben!  Nu är det dags för oss bägge två att gå och lägga oss och sova.  Jag sitter och nickar och nickar i rullstolen .  Det pirrar och kittlas så lustigt i vänster hand,  Och vänster fot har tappat känseln.  Eftersom tumören sitter på höger sida så påverkar den mest vänster sida av kroppen. Så det kan vara dåliga tecken. Hoppas det inte är att tumören börjat växa igen , eller en svullnad på hjärnan eller ett vätske-ödem . Eller att det är ett epilepsianfall på väg. Vi får se . I morgon kanske jag får se vem som hålls i Douglasgranen.Nu  måste jag lägga mig.   God natt allihop, Vi hörs i morgon.


2018-01-01  kl. 10.53

 

God morgon och Gott Nytt År allihop!    Nu är det 2018.    För mig är det lite extra roligt.  Eftersom jag för ett år sen inte visste om jag skulle få uppleva ett nyår till.   Men här är jag nu livs levande.  Jag har fått sova bra inatt. Precis som jag behöver.   Jag har inte blivit väckt av smällare inatt,  som man brukar bli på nyårsnatten. Fast det är bara trevligt annars. Och hör liksom till.  Jag har fått tag i hemtjänsten. Så vi vi får se om jag får mina mediciner i morgon. Man vet aldrig. Så håll tummarna.   Här är fortfarande mörkt.  Och tyst.  Inga fyrvekerier hörs.  Det är tidigt. Så jag går snart och lägger mig igen och hoppas på att sova vidare. Det är inte lätt att hålla livet fint och vackert när man är dödssjuk.  Jag ska bespara er snaskiga detaljer. Men det är inte alltid glamouröst.  Det är en hård kamp  som gör djävligt ont. att ta sig ur sängen.  Att ta på sig byxor, kalsingar skjorta o.s.v.  är också en hård kamp.   Och att förflytta sig till datorn. Och att ta sina morgonmediciner.  Allt kräver 100% fokus om det inte ska balla ur, eller man ska bli så ansträngd att man får resten av dan förstörd. Men lyckas man hålla i varje litet moment till 100% så kan man få en bra dag, om man dessutom har en hel del tur. Idag, lutar det åt att jag kan få en bra dag.Om jag har tur.Jag ska strax lägga mig och se gryningen komma. Och kolla in min kompis Douglasgranen. Och hoppas på morgonsol. Blir det morgonsol så ska jag sjunga med den.  Jag hoppas frugan kommer med kaffe sen.  Nu ska jag kolla lite e-post.  Ni får fatta att jag dröjer med den ibland nu när jag är såhär sjuk. Jag orkar och hinner inte alltid.   Men rätt som det är när jag mår lite bättre.  Och då kommer jag ikapp.  Och då kommer det ett svar.   Så jag har inte släppt e-posten.  Fast svaren ofta dröjer.   Men se upp! En del adresser hamnar av misstag  i  skräppostfiltret.   Så om du skriver upprepade gånger och inte får svar, så kan du ha hamnat där.   Ett sätt att komma förbi skräppostfiltret är att använda kontaktformuläret.     på sidan     kontakt      Se  till att skriva in korrekt e-postadress i så fall.  Nu ska jag kolla lite e-post och sen krypa ner under täcket igen och värma  mig.  Och förhoppningsvis sova resten av dan. Jag önskar er alla en tiktigt bra dag. Och ett riktigt Gott Nytt År!   Så hörs vi sen!  Nu sitter jag och somnar så att jag nästan amlar ur rullstolen. Jag går och lägger mig. God natt och sov gott allihop. vi ses i morgon! Jag lägger mig i sängen nu. 

2017-12-31  kl.  23.55


God kväll allihop. Och Gott Nytt År!  Idag har jag sovit och vilat hela dagen, precis som jag behöver.    Jag börjar komma ner i varv så att jag verkligen kan komma in i vilan.  Så då gäller det att passa på att vila allt man kan.  Det blev pizzafest och alkoholfri öl med familjen som utlovat.  Och marängswiss till efterrätt.  Det var jättelängesen jag fick marängswiss, och det var verkligen jättegott!  Här är redan kolmörkt ute, och man hör en och annan knall från nyårsraketer redan. Dom riktiga fyrverkerierna brukar köra igång vid tolvtiden.  Jag ska snart gå och lägga mig igen. Men frugan och barnen ska gå ut och tända tomtebloss. Kanske jag kikar på dom genom fönstret wow   Sen stannar dom uppe sent och tittar på fyrverkerierna.    Genom Lillgrabbens fönster ser man till Timrå och ända in till stan.    Så där ser man mycket fyrverkerier .   Och så är det spännande att vara uppe sent när man är liten.  Men jag går och lägger mig och sover och lyssnar på knallarna.  Kanske får jag se en och annan raket genom mitt fönster, där jag ligger.   Jag hoppas på att sova gott i natt .  Och hela dagen i morgon Jag har fortfarande både vila, återhämtning och förberedelser att göra inför helgen 12-15 januari.   Inte långt kvar dit nu. Mindre än två veckor! smile I morgon ska jag fasta.  Och i övrigt bara vila och sova.

Nu lägger jag mig och sover och värmer mig under täcket. God natt och sov gott allihop. En god natt. Ett gott slut på det gamla året Och ett Gott Nytt  År. Och sov goyy önskar jag er alla. så hörs vi i morgon!2017-12-31 kl. 04. 48

 

God morgon allihop Och Gott Nytt År! Idag är sista dagen på det gamla året, och i morgon får vi ett nytt.  2018 blir det visst, och jag brukar ha svårt att lära mig att det är ett nytt och vilket det är. wild   Det brukar ta lång tid för mig innan jag lärt mig det.   Jag har sovit gott och mår därför bra.  Det är mycket tidigt. Så här är ännu helt mörkt ute.  Jag ska gå och lägga mig igen och värma mig under täcket och sova vidare.    Förhoppningsvis resten av dan.   Hemtjänsten ska bära hem mina mediciner från apoteket.   Det där fungerar,  milt uttryckt,  inte så bra.   Jag skulle haft hem en laddning med bl.a. smärtstillande i fredags. men inget har kommit.  Så nu måste jag ringa och tjata om det där . För jag kan ju inte vara utan medicin.  Och sköterskorna ska vara på plats kl. 8.00. Så då måste jag  passa på tiden och börja ringa strax före åtta om jag ska ha en chans att nå någon.Och så har jag hållt på sen i fredags. och till sistkommer man fram till att det är efter 8.00 idag, efter att ha provat alla möjliga telrfontider alla möjliga olika dagar. Man måste vara väldigt ihärdig.   Så där är det hela tiden med allting : Man måste vara frisk för att orka vara sjuk. Men hur svårt kan det vara att bära hem två förpackningar medicin åt någon?  Ja, jag kan det inte.  Jag är för sjuk och svag för att gå till apoteket och tillbaks.   Det är därför jag behöver deras hjälp.   Nu går jag och lägger mig och vilar och värmer mig en stund innan jag måste börja ringa vid åtta. Håll tummarna för att jag ska få mina mediciner i tid före helgerna. Jag önskar er alla ett Gott slut på det gamla året och ett Gott Nytt År! Och en riktigt bra dag.  Så hörs vi snart igen! 

2017-12-30  kl. 22.36


God kväll allihop. Idag har jag sovit hela dagen fram till kvällsmaten.  Som blev frukost för mig  bestående av Julbord och rökt älghjärta och viltkorv. Och dopp i grytan, julkorv, prinskorv, köttbullar, skinka, syltor, pastejer, patéer. O.s.v. Och sen pepparkakor, julgodisar, godis. Börjar låta som något ur Emil i Lönneberga va? Ja, men gott är det . Och jag börjar komma ner i varv och få den vila och återhämtning jag så väl behöver. Lillgrabben förde oväsen hela dan så jag blev väckt ideligen. Det visade sig sen att han byggt ettSuperMario-spel av en pappkartong och några snören. wild    Morsan brukar berätta att dom lekte med kottar när hon var liten. Men där ligger hon allt i lä!  Nu är det dags för mig att gå och lägga mig och fortsätta min vila. Det känns skönt i både kropp och djäl när man fått vila ut och sova ut.  I morgon blir det pizzafest med alkoholfri öl tillsammans med familjen. Frugan och ungarna stannar uppe sent och tittar på fyrverkrtierna. Men jag lägger mig och sover i hyfsad tid. Fast man brukar bli väckt av några kraftiga knallar.  Och först ska det tändas tomtebloss ute i mörkret i körsbärsträdet.2017-12-30 kl. 14.15


God middag allihop.  I natt och i morse har jag fått sova och vila riktigt gott.  Som jag verkligen behöver. Så nu känner jag mig riktigt bra. Det känns fortfarande roligt och bra när jag tänker tillbaks på klassträffen igår.  Framför allt att få se alla gamla klasskompisar.    Och  i morgon är det nyårsafton.  Barnen vill ha Pizza. Så det blir Pizzafest med alkoholfri öl.    Ja barnen vill ha mjölk.   Jag har en del återhämtning att ta igen även sen tidigare  inför Livsuppgiften 12-15 januari.  Och det känns som att jag påbörjat den återhämtningen nu.  Men det gäller att hålla i det.   Och sköta sig bra varje dag.   Här är vinter och snö. Och soligt och ljust och fint. Här var en strålande morgonsol idag. Vill man sjunga med morgonsolen här  så gäller det att passa på när det är någon.  För lika snabbt är den borta igen.  Men idag passade jag på. Och fick sjunga med en strålande morgonsol smile     Det är fortfarande soligt och fint ute.   Jag fick kaffe på sängen idag.  Men längtar ändå efter mer kaffe.   Och några starka värktabletter börjar det bli dags för känner jag,  eftersom huvudvärken och illamåendet börjar komma krypande nu.  så ett illamåendepiller får det också bli.  Nu ska jag lägga mig under täcket igen och värma mig och vila och sova lite till. Och hoppas på mera kaffe. En riktigt bra dag och en fortsatt god Juletid. Önskar jag er alla.  Ha det så himla bra allihop. Så hörs vi sen!Nu går jag igenom sista e-posten. Och sen i säng! En riktigt god natt önskar jag er alla! Och sov så gott allihop. Själv önskar jag mig att få sova gott hela natten i natt och hela dagen i morgon. sov nu så gott allihop. Så hörs vi igen i mogon!  Då ska jag få Lutfisk. med potatis, vörtbröd, smör, must, fina gröna ärtor, vit sås och kryddpeppar. Det ser jag fram emot. Ingen Juletis utan Lutfisk minst en gng.  Men först ligga och dra sig i sängvärmen nästan hela dan. Nu ska jag leta fram nån bra sångerska att fildela med kompisen. Han gillar såna.

 

 


 

 

2017-12-30  kl. 01.15


God kväll allihopNu har jag varit på klassträff.  Jag är otroligt trött och vill bara gå och lägga mig. Men det var jätteroligt att se gamla klasskompisar. Vi gick ut 1978.  Så en del av dom har jag inte sett på 39 år! Så då var det ju verkligen på tiden . Jag hade nog inte känt igen nästan nån av dom på stan. Men när dom presenterat sig, så tyckte man att dom  var sig ganska lika. Förutom att det var roligt att träffa alla. Så är jag nöjd med prestationen: Att jag KUNDE åka till stan och gå på restaurang och träffa folk. Redan i bilen på väg in somnade jag flera gånger. Så nu är jag riktigt mör. Men glad och nöjd. Ett tips från mig är: Ät inte musselsoppa på första dejten. Den var riktigt riktigt god. Men nåt så slabbigt finns inte. Så det är helt omöjligt stt inte göra ett extrent dåligt intryck när man äter den. Det var musslor kokta i massor av grädde och en skvätt vitt vin. Som en riktigt krämig gryta. Med skalen på!Slabbigare blir dset inte. Men gott.  Tacos? Nej snackar vi slabb och söl, så är tacos ingenting mot den musselsoppan Nu blir msn ju hungrig när man sitter här och snackar nat. Jag fårr hoppas på Julbord och gröt i morgon, så man inte tynar bort här. Nja, men sugen blir jag. Jsg får bärga mig fram till frukost i morgon. Nu är det bara två veckor kvar tills några av oss ska samlas  och jag få jobba på min Livsuppgift = Förmedla kraft, Helande och information mellan världarna. Och in i den här världen. Jsg ser mycket fram emot det  och mot att träffa er som ska vara där . Min process ibför den typen av stötte och tyngre arbetshelger är ungefär som att vända ett gigantiskt och tungt lastfartyg. Det tar jång lång tid och går sakta menobevekligt. Och när det till sist vänts på rätt kurs finns inget som kan stoppa det.  Den processen är jag inne i nu. Och den innefattar tankemöda, processande, planerande. Och förberedande resor Jag ser fram emot att göra resor och träffa mina lärare och kraftdjur. Jag vet att jag blir mosad av det. Men jag ser så fram emot att träffa dom och att fullt ut besöka dom världarna. Och jag vet att det ger mig så mycket tillbaks av Helande, Kärlek och kraft. Ska jag orka vara en kanal mellan världarna en hel helg måste jag verkligen ladda  kraft. Och även vila ordentligt fram till dess. Därför ska jag lägga mig nu och sova. Jag hoppas på att få sova gott hela natten i batt och hela dagen i morgon. Fast jag vet att hemtjänsten kommer hit och väcks på morgonen.  Men jag tänker somna om igen.  Och sen sova vidare och lyssna till Lillgrabbens skrik och skrän wild Och kolla in solskenet och min vän Douglasgranen. Så jag hoppas på en härlig, vilsam och slapp dag i morgon.Och först en härlig och vilsam natt. En riktigt god och skön natt önskar jag er alla också! Så hörs vi i morgon.  Nu går jag och lägger mig och sover. Ha det så bra allihop.  Vi hörs i morgon.God natt och sov gott allihop! Det ska jag göra nu.
2017-12-29 kl. 15.42


God morgon allihop.Här är ljust. Men inte solsken ännu.    Inatt har jag sovit bra,  men väldigt lite.    Jag kom i säng  i morse.     Och precis när jag börjat somna kom hemtjänsten och härjade med att linda mina svullna ben, och med  omläggning,     och pratade en massa om att flytta in en sjukhussäng.  Flytta mig till ett annat rum. .  o.s.v.    Man får passa sig så att dom inte tar över hela ens liv.  För då har man inget liv kvar. Och vad ska man då leva för?   Sen dess har Lillgrabben skrikit som en galen kråka hela morgonen.  (lekt nånting alltså)   Så väldigt lite sömn blev det.  Men jag känner mig ganska bra,  Så håll tummarna för att jag ska orka med åtminstone en stund på klassträffen idag.  Jag sticker dit om nån timme.  En riktigt bra dag önskar jag er alla. Och en God fortsättning på Juletiden. Nu ska det bli kul att träffa gamla klasskompisar.  Ha det så himla bra idag allihop! Det tänker jag ha.  Håll tummarna för att jag ska orka. Så hörs vi sen.


 2017-12-29 kl.09.18

Jodå,  det  kom familj och vänner och åt Julmat i eftermiddags. Till min stora glädje.     Ena kompisen hade sin son med sig,  så det blev extra roligt.   Inte minst för Lillgrabben, som fick någon att leka med. Julmaten var uppskattad.  Och jag spelade såklart julmusik från nätet för alla.  Så det blev en rolig dag idag smile    Nu måste jag genast i säng.   För i morgon kväll är det klassträff.    Håll tummarna för att jag ska orka med det också.    God Natt och sov gott allihop. Så hörs vi  i morgon!  Jag önskar er allt gott och en fortsatt God Juletid. Till i morgon önskar jag mig att orka åka till  och vara med en stund på klassträffen.   Och att hinna sova gott och vila ordentligt några timmar innan jag ska åka iväg dit. 

 

 

 

2017-12-28  kl. 15.03

 

 

God middag allihop. Idag låg jag och drog mig extra länge och såg gryningen komma.  Det är ljust ute. Men än har inte solen orkat sig upp ovanför taket på småbarnsdagiset här i Söråker. Så än är det inget solsken. Det blir när den kommit över småbarnsdagistaket (finns det ordet  i ordlistan?)   Om det inte är ett  för tjockt molntäcke som skymmer den.   I eftermiddag kommer lite familj, släkt och nära vänner och äter julmat. Dom ska allt få höra julsånger från nätet också. Jag fick en fin en delad av en god vän nu på morgonen.   Så den och fler därtill blir det wild   Och sen det är dags att fixa och planera inför klassträffen i morgon kväll. Måste ha transport dit och hem, rullstol, mediciner. O.s.v. Så det är en del att tänka på och fixa med i förväg. Men det ska bli kul att se en del gamla klasskompisar. synd/tur att man inte får dricka?  Hur duktig är jag som bjuder hem folk och åker på klassträff?   Ja,  när det är en topprestation som man verkligen får  ladda för,  att ta på sig brallorna . Och det är inte ovanligt att jag är helt slut resten av dagen efter den prestationen .  Då  är det väldigt duktigt att göra såna extra grejor. Men lite kul ska man ändå ha, Ett liv kallas det visst.  Nu måste jag passa på att lägga mig och vila, sova och slumra innan det kommer folk. Om jag ska orka. Jag önskar er alla en bra och fin dag. Och en fortsatt God Juletid. Det ska Jag också ha. Så hörs vi sen! Håll tummarna för att jag ska orka, åtminstone  att träffa lite gäster i eftermiddag.  Så hörs vi sen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-27 kl.23.24


God kväll allihop. Idag har jag mest  vilat och sovit.   Precis som jag behöver.  Och lyssnat på julsånger på Youtube och Spotify.    Det känns jätteskönt i hela kroppen att ha vilat och tagit det lugnt.     Jag har fastat. Och bröt ganska nyss fastan med en julbrunch bestående av skinka, julkorv, prinskorv, sylta pastej, paté, renkorv, rökt älghjärta ,  och syltor. och   rödkål, rödbetssallad, mimosasallad, och dopp i grytan.     I morgon eftermiddag kommer kanske några hit och äter julmat.   Det blir roligt att träffas i så fall.  I övrigt ska jag vila och sova för att orka klassträffen nästa kväll.   I morse fick jag starta med värktabletter och illåmendepiller,  så det såg inte så bra ut. Men sen har det gått bra.  Hörde på radion här om dan att folk dött av den vanliga illamåendemedicinen som jag äter.  Nåt med att hjärtat stannade.   Så man har att välja mellan illamående och dödsrisk?   Alla som mått riktigt illa vet att det valet inte är självklart eller enkelt. Jag tar det i alla fall försiktigare med dom nu. Och knaprar dom inte lika obehindrat som förr.    Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och vila och sova ut riktigt ordentligt.  Det ska bli jätteskönt.  För jag är jättetrött fast jag vilat, sovit och tagit det lugnt hela dagen.   Jag hoppas på att få sova riktigt gott hela natten i natt. Och halva dagen i morgon, tills det börjar komma folk framåt eftermiddan. Och på  att få ligga på morgonen och se hur det ljusnar utanför. Och se solens första strålar i Douglasgranen utanför sovrumsfönstret .  Och kanske få sjunga med morgonsolen.   jag önskar er alla en riktigt god natt och att ni ska få sova riktigt gott. Så hörs vi i morgon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-27 kl. 15.15

 

 

 

 

 

God middag allihop. Här är dagsljus, men molnigt.  Och inget direkt solsken.  Men småfåglarna är vakna och skuttar glatt omkring i våra gamla risiga träd,  som dom tycker så mycket om.  Och jag med wow  Jag har tagit mina morgonmediciner.    Nu hoppas jag frugan kommer med kaffe.    Jag fick sova gott ända tills jag blev väckt av hemtjänsten klockan 9.00, när dom kom för att linda mina svullna ben. Så jag har fått vila och sova nog för att jag kanske ska orka med allt det där jag vill.  Men jag får allt fortsätta vila och sova mycket  fram till 12-15 januari.  Och även därefter.  Ja,  efter det behöver jag säkert vila igen mig extra mycket p.g.a. uttröttning. Och så blir det efter "julmiddan"  i morgon eftermiddag.  Och efter klassträff o.dyl. också.  Före allt"extra" måste jag vila, samla kraft, och ladda . Och efteråt måste jag vila och återhämta mig extra p.g.a. uttröttning.  Men det få man ta. Om man ska ha något liv.  Annars blir man bara liggande här i sängen.   I morgon eftermiddag kanske några kommer hit och äter Julmat.  Och dan efter det blir det klassträff.    Idag fastar jag. Jag tycker inte om att fasta.  Men jag behöver fasta för hälsa och viktkontroll. Och när man kan något som,   åtminstone till en del,   hjälper en. Så får man göra det man kan för att hjälpa till.  Även om det för stunden är obekvämt. Det har blivit svårare med fastorna ju äldre jag blivit.  Och sen jag blivit sjuk. Det är en viss fysisk ansträngning att fasta. Men man får ta det försiktigt.  Och se till att återhämta sig mellan fastorna.   Jag kör periodisk dygnsfasta i dess allra enklaste form. 2-3 dagar /vecka beroende på vikt.   Jag hade lagt på mig rejält med fett.  Och  eftersom det lägger sig invärtes i buken.  och runt halsen blir det besvärande för andningen.  Vilket är mycket obehagligt och jobbigt.   Så kan man själv göra nåt åt det så är det ju fantastiskt.    Och det är klart bättre nu.   Efter en viss viktnedgång.  Det visade sig att en hel del av min viktuppgång var vätska. Som jag nu får vätskedrivande medicin mot. Den tillsammans med fastan ska nog göra susen.   Blir  jag av med överflödigt vatten och överflödigt fett .  Så kommer jag att andas friare, snarka mindre,  sova bättre.   Och därmed må bättre .  Och få några kilo mindre att släpa runt på.  Och det är extra bra för mig som verkligen behöver spara på krafterna.   Nu kryper jag ner under täcket och värmer mig och hoppas på att få sova och vila resten av dan fram till kvällsmaten.   Som jag hoppas ska bestå av Julbord och Julgröt.  Jag önskar er alla en riktigt bra och fin dag. Och fortsatt God Juletid.  Och Julefrid också, om ni vill ha det.  Själv vill jag gärna ha mycket Julefrid.  Nu ska jag  vila och äta.  Så hörs vi sen.  Ha det nu riktigt bra tills dess!
2017-12-27 kl. 04.11

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop. Idag har jag fått vila, sova och ha det bra. Och lyssna på Julsånger på Spotify och Youtube.   Och sova hela natten innan.   Precis som jag behöver.  Och jag t.o.m. fick mitt kaffe på sängen i morse. Man kan inte bli annat än lycklig.    Jag har fått min Julmat och min Julgröt.  Och allt bli bara godare och godare. En del tröttnar på julmaten. Men  det gör inte jag .  Jag tycker att man får jobba sig in i det. Och då blir det bara godare och godare. Först nu börjar man komma in i det mer ordentligt.  Tur att frugan  tycker likadant . Sen är det ju på sätt och vis enkelt.  På så sätt att man slipper hitta på vad man ska äta varje dag.  Man bara sätter fram Julmaten så länge den räcker.    I   morgon  är det lite folk hitbjudna på Julmat..  Hoppas några kommer.  Det vore kul att ses.      Och nästa dag.  den 29e december.  är  det klassträff.    Och 12-15 januari ska jag jobba på min Livsuppgift. Jag har suttit här och skrivit fel datum tidigare.  Det har  kanske oroat några som ska vara med .    Men det ÄR fortfarande  fre-mån 12-15 januari som gäller,   precis som det är sagt från början.      Väl mött!     Så det är mycket på gång som jag vill göra

 

 

 

 

 

 

 

Och som jag vill orka med.   Och, ja,  nån eller några förberedande resor ,  en hel del  planering och tankemöda krävs det också inför   12-15 januari.    Det gör sig inte själv allting.   Om ni nu trodde det.     Det är därför jag behöver hjälp för att kunna fortsätta göra det jag gör.  Fast jag är sjuk. Och om jag ska orka med allt det där så måste jag vila stenhårt mellan varven.  Därför ska jag lägga mig nu. Och hoppas på att få sova gott hela natten i natt. Och hela dagen i morgon.  Jag önskar er alla en riktigt god natt. Och att ni ska få sova gott . För det är så himla skönt och bra! Och jag önskar er alla en fortsatt God Juletid!  Vi hörs i morgon.
 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 


2017-12-26 kl. 16.42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God eftermiddag allihop.    Här är det ljust ute. Men p.g.a. molntäcket bara ett grått gryningsljus än så länge.  I natt och hela förmiddagen har jag fått vila och sova gott.  Lillgrabben började inte skrika och leka förrän ca halv åtta.  så jag sov ostört fram till dess.   Sen var  det piller bestående av smärtstillande.    Piller  mot illamående och mot gastrit o.s.v. Och uppiggande stimulantia i form av Adaptogen (rosenrot och rysk rot).  och koffeinpiller .  Sen fick jag kaffe på sängen och riktig frukost.  Och morgonmedicin bestående av vätskedrivande,  avsvällande,  krampförebyggande,   insulin. O.s.v.  Jag ser fram emot Julgröt sen.   Men först ska jag krypa ner en stund till och SMS:a lite med vänner.   Sen ska jag vila stenhårt tills på torsdag. Då jag bjudit hit vänner och släkt på Julmat.    Och på fredag är det Klassträff som jag ska gå på.  på en krog inne i stan (stan=Sundsvall) Så kom nu dit alla gamla klasskompisar!  Och sen har jag ju jobb med Livsuppgiften 12-15 januari.  Så det gäller för  mig att vila ordentligt i förväg  om jag ska orka allt som jag vill. Och det vill jag ju!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej. Lillgrabben är inte jätteliten eller bäbis.  Han är nio år.  Bara lite högljudd ibland.   Och man är ändå glad åt att höra honom.  Även om man ibland blir väckt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag önskar er alla en riktigt  bra och fin dag. Och en fortsatt God Juletid.  Det ska jag ha.   Idag ska jag sätta upp fina bilder från alla mina barn.  Men några får stå framme och "mogna" på byrån nere i matrummet ett tag först. .Panoramabilden från Lillgrabben får stå där ett tag. Den är inte gjord för att sätta på väggen, utan behöver stå på ett plant underlag.  Eftersom den är utvikbar . Nu för han ett sabla liv igen.  Men jag hör att han skriker och skrattar samtidigt . Så han är uppenbarligen glad. Och jag blir både glad och rörd när jag hör honom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-26  kl. 15.36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop.  Här utanför är det mörkt.     Idag har jag sovit gott hela dan och ända fram till middan. Som blev "lite" julmat:  dopp i grytan, julkorv, prinskorv och syltor.   Och rödbetssallad och mimosasallad. Och Julmust.  Och skinka förstås.  Till lunch blev det en stor portion Julgröt med kanel, mjölk och sötning. Julgröten blev mer än lyckad i år,  och jag ser redan fram emot att äta mer av den  till lunch i morgon.   Idag har jag tittat igenom Julklapparna jag fick från bl.a. mina barn. Både från  de  fysiska barnen och  de andliga barnen:    Det blev en del att sätta upp på väggarna här kan jag säga .  Och det tackar jag för! Några av bilderna hade jag t.o.m. uttryckligen önskat mig .  Och nu fick jag dom i original,  Plus några till som jag aldrig sett.   Det blir finfint för mig att ligga och kolla på och glädjas åt Medans det ljusnar ute och solen går upp.    Men sluta för allt i världen inte att skicka bildfiler.    Fast det var roligt att få några original också! Det är ju ännu finare än en utskriven bildfil:  Man är mer säker på att det blir som upphovsmannen tänkt sig det.    Lillgrabben hade med stor möda, trots spring i benen, gjort en panoramabild med en skog.   Och äldsta fysiska dottern hade ritat ett julkort så fint att man inte fattade att hon ritat det själv. Ett åt mig och ett åt lillgrabben vardera.  Med våra respektive Kraftdjur på.   I  gullig Julversion. smile   Jag fick även ett gammalt, slitet förkläde efter farsan som är död sen många år. Han lagade en del mat i det där förklädet Det blir ett fint minne efter honom. Och jag kommer att använda det när jag börjar laga mat igen. Jag vill gärna laga mat. Och tycker om att laga mat till familj och vänner. Precis som farsan gjorde. Men jag lagar ingen mat ännu. Dels för att jag inte orkar. Men också för att vänsterhanden inte fungerar bra, och har dålig känsel. Så jag är rädd för att bränna mig eller skära mig när jag inget känner. Och jag har svårt att gripa, och hålla saker. Men funktionerna kommer kanske tillbaka om jag har tur.  Men förklädet behöver jag ändå,  eftersom jag alltid spiller och dräller över hela mig när jag ska äta och så.    Jag behövde verkligen all den sömn och vila jag fick idag. Och jag ska försöka få  samma sak i morgon.  Det går  extra bra att vila  när det,   som idag,   samtidigt är nåt lagom ointressant pratprogram på radion.  Så slumrar man extra gott medan man halvlyssnar lte grann på det. Jag ska vila och sova extra mycket ända fram till 12-15 januari. Dels för att jag verkligen behöver det och är riktigt riktigt trött. Men också för att riktigt orka med det,   med allt vad det innebär av att utföra min Livsuppgift,  vilket jag mycket ser fram emot.  Och mot att träffa er  som ska vara med då . Nu ska jag gå och lägga mig igen och hoppas på att riktigt få sova ut och vila ut både hela natten nu. Och hela dagen i morgon.  Och på  att få se dagen gry i Douglasgranen här utanför . Och att kanske få sjunga med morgonsolen om det blir någon.  Och att äta Julgröt till lunch.  Jag har en del att hoppas på som ni ser .  Klart att det blir morgonsol och att solen går upp i morgon. Men jag menar  att jag hoppas att den får lysa klart utan att döljas bakom tjocka molnlager.  Men annars finns den ju där ändå bakom molnen!   Men önska kan man ju ändå!  Och det är ju extra lyxigt och fint när den får lysa klart.    Nu lägger jag mig och hoppas på att få sova ut och  vila ut ordentligt. Jag önskar er alla en riktigt God  natt.  Och att ni ska få sova riktigt gott . Det ska jag göra.  Så hörs vi imorgon.  Barnen tycker om när jag säger så. Jag tror dom tycker om att höra mig säga att vi kommer att ses i morgon. Hoppas att ni också ska tycka om det. (eller att vi hörs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God Natt och sov gott nu allihop!  Nu lägger jag mig.  Vi hörs i morgon!


2017-12-25  kl. 05.51Godmorgon allihop.  Hoppas ni alla haft en god natt och sovit riktigt gott. Det har jag.   Det är ännu tidigt och fortfarande mörkt ute . Så jag kryper ner en stund till och hoppas på att få sova lite mer.  Och på att på att få kaffe på sängen.   Jag lyckades äntligen
flytta lite filer i telefonen. Så nu hoppas jag kunna titta på en del julhälsningar som  jag fick igår från goda vänner .   Idag ska jag inte göra nånting.  Bara  vila och ta det lugnt.   Och se solen gå upp i Douglasgranen.  Jag önskar er  alla en riktigt bra dag.  Det ska jag ha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-24 kl. 22.25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop.  Julafton var  lyckad och bra,  Men nu  är  jag HELT slut och måste bara i säng och sova och vila ut ordentligt.   Den riktiga Jultomten kom.  Men han har blivit väldigt gammal och trött sen sist.  Han tog sig upp för dom tre  trapporna till morsan. Och under själva Julklappsutdelningen höll han nästan på att smälla av.  men då tänkte han.  Att nu gör jag det här om jag så ska dö på kuppen. Och han klarade av det.  Särskilt  barnen. Och inte minst lillgrabben. Uppskattar om det är samma tomte varje år.  d.v.s.  den riktiga.   Det är sånt som kallas tradition.  Men nu är det skönt att vara hemma igen.  Nu återstår det  att ställa ut en varsin tallrik gröt till gårdstomtarna. Det är nästan det viktigaste av jultraditionen , inte minst för fortsatt välgång.  Men det får frugan göra.  För nu orkar jag inte mer. God natt och sov gott allihop. Och en fortsatt god Juletid önskar jag er alla. Och mig själv också.  Nu hoppas jag på att få sova och vila gott i natt och hela dan i morgon också.  Vi hörs! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2017-12-24 kl. 13.38


God Jul allihop

Det är äntligen Julafton. Och ikväll kommer Jultomten.


För ett år sen visste jag inte om jag skulle få vara med en Jul till.  Men här är jag nu.

Och det tackar jag för!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
2017-12-24 kl. 02.59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop. Idag har jag fått må bra.  Jag har sovit en hel del. Det var kraftfältet i det shamanskt andliga arbetet som påverkade mig starkt.   Och vila och sova var precis vad jag behövde.  strålande morgonsol blev det också.  så jag och min kära skallra kunde sjunga med morgonsolen.  Och nu har jag kokat Julgröten och griljerat julskinkan.  Med benägen hjälp av frugan.  Så i morgon blir det riktig julfrukost-lunch med julgröt och  julskinka och julsenap som bästa kompisen har kokat.  stark och söt, precis som det ska vara. Ni som kommer ihåg den hemlagade senapen på korvkioskerna i Sundsvall förr i tiden: precis sån senap är det.  wild  Och kaffe måste man också ha i vilket fall! Julfrukost eller inte. Eller hur? Ja! Och mycket kaffe också!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och granen är klädd och fin och doftar gott av riktig gran . Sen åker vi till morsan och firar hela familjen. och då ska jultomten komma också. Något jag trodde skulle vara helt omöjligt för bara några veckor sedan. men nu verkar det som att han ska ha nog ork för att ta sig upp för dom tre trapporna till morsan. Och  dela ut julklapparna  winkJa han åker förstås runt hela världen till alla barn osv. Jag menar allra sista biten just till oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förde lillgrabben nåt liv idag då? Ja ett tag lät det som en blandning av kråkriksdag, träskodans.  och Musse piggklubben på speed. Jag tror han är extra glad för att det snart är jul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu måste jag sova om Jultomten ska orka komma i morgon. Tyvärr missar jag väl honom ändå.  Som vanligt:   Han brukar alltid komma precis när jag är ute och köper tidningen.  mad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God natt allihop och sov gott. Jag önskar er alla en God Jul ! Så hörs vi i morgon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-23  kl. 13.38


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God middag allihop. Idag har jag legat kvar och dragit mig extra länge, som ni ser.   Jag  körde lite Undervisning på morgonen.  Och jag fick en jul- och nyårshälsning från mina fina vänner på Ringvägen.   Dom skickade en julsång, och jag skickade en annan julsång tillbaks.   Det var svårt att hitta en där det sjöngs seriöst.   Det ska alltid skämtas till lite ironiskt.  Men det tycker inte jag behövs.    Man kan sjunga även en lättsam julsång "på riktigt"   

Idag blir det grötkokning och griljera julskinka.   Men först lördagsfika och lördagsgodis med familjen.  Här är soligt och fint.  Jag har redan sjungit med morgonsolen.  och fått kaffe på sängen.  Frugan och ungarna har klätt julgranen,  så strax ska jag gå ner och kolla på den. Den brukar bli jättefin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 //www.nyheter-shamanism.se/

 

 

Nej, nu vill jag ha lördagsfika och mera kaffe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag hoppas och önskar att ni alla ska få en riktigt fin och bra dag!
 Och jag med!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-23  kl. 04.06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop.  Det är mycket tidigt och ännu mörkt ute.  Det fina midvinteljuset brinner fortfarande, och lyser upp i midvinternatten därute. Och det behövs verkligen . Jag har sovit bra, och mår riktigt bra.  Idag ska jag koka julgröt och griljera julskinkan. Men först ska jag ta färdigt mina morgonmediciner och lägga mig och sova ett tag till. Och se gryningen komma. Och morgonsolen börja lysa på Douglasgranen här utanför. Och jag hoppas några små fåglar ska vakna upp och visa sig där. Vi får se om lillgrabben ska leka nån extra högljudd och skrikig lek hela morgonen och förmiddagen wild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag önskar er alla en riktigt bra dag. Nu går jag och lägger mig igen och hoppas få sova ett tag till.

2017-12-22 kl.22.28


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 God kväll allihop.  Ljuset brinner fortfarande därute i mörkret och lyser upp den kortaste dagen som nu är kväll.2017-12-22 kl.07.49God morgon allihop. Här är ännu mörkt ute.   Midvinterljuset som vi tände i natt brinner fortfarande därute. Det lyser så vackert i midvintermörkret, med klar fladdrande låga,  och lyser upp en krets av den vita snön runt sig. Nu är årets bästa tid: En tid av frid, ro och stillhet och mörker.  Den tid då själva tiden står stilla i flera veckor.  Den bästa och viktigaste tiden på året för mig. från dan före julafton fram t.o.m. tjugondag Knut brukar jag ta.   Men det beror på hur man räknar:  Från typ vintersolståndet fram till början på januari om man vill ta det på ett ungefär, brukar jag tänka.

Jag har fått sova gott, och mår bra. Jag har tagit min morgonmedicin. Vid åttatiden ska jag gå ner i köket och dricka  mitt morgonkaffe. Och se till att kollegan får kaffe och frukost i  tid  innan bussen hem går. Kollegan och jag har jobbat hårt och bra och mycket i helgen. Precis så mycket man orkar med och klarar av. Nu är det nog för denna gång. Så fortsätter vi en annan gång- nästa gång. Först måste vi vila oss, och processa och smälta allt det som nu blivit gjort.

På fredag fortsätter mitt arbete med att jag över  nästa helg. Utför min Livsuppgift = förmedla kraft, Helande och kunskap mellan världarna Några av er kommer att vara med då   ;) Och Vi ses på fredag! I morse skrev jag julkort. För mig är det en jultradition, men det börjar helt försvinna. Sen har jag sovit hela dagen medans lillgrabben lekt nån mycket högljudd lek. Jag var extremt trött och sömnig efter arbetshelgen vi hade. när man ä sjuk orkar man mindre och blir tröttare. Det var nog inte så fysiskt tröttande. Men dom andliga processerna och den starka andliga kraften påverkar alla närvarande mycket starkt. Även fast det var kollegan som stod för mesta arbetet. Förutom shamanskt arbete och undervisning, och att vi tände ett ljus i midvinternatten. Så t.o.m. sjöng vi med  vintersolståndssolen 2017-12-22 kl.07.49


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop. Här är ännu mörkt ute.   Midvinterljuset som vi tände i natt brinner fortfarande därute. Det lyser så vackert i midvintermörkret, med klar fladdrande låga,  och lyser upp en krets av den vita snön runt sig. Nu är årets bästa tid: En tid av frid, ro och stillhet och mörker.  Den tid då själva tiden står stilla i flera veckor.  Den bästa och viktigaste tiden på året för mig. från dan före julafton fram t.o.m. tjugondag Knut brukar jag ta.   Men det beror på hur man räknar:  Från typ vintersolståndet fram till början på januari om man vill ta det på ett ungefär, brukar jag tänka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har fått sova gott, och mår bra. Jag har tagit min morgonmedicin. Vid åttatiden ska jag gå ner i köket och dricka  mitt morgonkaffe. Och se till att kollegan får kaffe och frukost i  tid  innan bussen hem går Kollegan och jag har jobbat hårt och bra och mycket i helgen. Precis så mycket man orkar med och klarar av. Nu är det nog för denna gång. Så fortsätter vi en annan gång- nästa gång. Först måste vi vila oss, och processa och smälta allt det som nu blivit gjort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På fredag fortsätter mitt arbete med att jag över  nästa helg. Utför min Livsuppgift = förmedla kraft, Helande och kunskap mellan världarna wild.   Några av er kommer att vara med då   ;) Och Vi ses på fredag! I morse skrev jag julkort. För mig ä det en jultradition, men det börjar helt försvinna. Sen har jag sovit hela dagen medans lillgrabben lekt nån mycket högljudd lek. Jag var extremt trött och sömnig efter arbetshelgen vi hade. när man ä sjuk orkar man mindre och blir tröttare. Det var nog inte så fysiskt tröttande. Men dom andliga processerna och den starka andliga kraften påverkar alla närvarande mycket starkt. Även fast det var kollegan som stod för mesta arbetet. Förutom shamanskt arbete och undervisning, och att vi tände ett ljus i midvinternatten. Så t.o.m. sjöng vi med  vintersolståndssolen shocked

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2017-12-21 kl. 21.23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 God kväll allihop. Idag har jag fått vara frisk och må bra och ha en bra dag.  Nu har vi tänt ett ljus i Midvinternatten. Det lyser och fladdrar så fint där ute i mörkret. Det får stå ute och lysa och brinna hela natten så det brinner över själva *Vintersolståndet som infaller i natt. Men igår var kortaste dagen och i natt blir längsta natten. Nu infaller den mörkaste tiden. Den tid då  själva tiden står stilla. Nu är jag jättetrött. Dags att dela lite musik med kompisen. Och sen somna och sova riktigt gott. Sov riktigt gott ni också! Så hörs vi. Ja, det var gott och uppskattat med café au lait i morse. vi får se om det blir det eller vanligt kaffe i morgon bitti. Jag släntrar ner till köket ca 8- 8.30 i morgon för mitt kaffe och ser så kollegan får sitt kaffe innan hon ska med bussen hem.   God natt. Nu lägger jag nig och sover midvintersömn.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-21 kl. 07.46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon alla! Jag har haft en bra morgon och slumrat och vilat och haft det bra. Och mår nu mycket bra. Jag tror att  jag kommer att f ha en bra och frisk dag idag. smile Nu gör jag Café au lait till mig, frugan och kollegan som utlovat. Håll tummarna för att det ska falla väl ut. Ha en bra och fin dag allihop! Så hörs vi sen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-21 kl.02.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop! I natt har jag sovit gott och ordentligt.  Och mår mycket riktigt bättre,  eller t.o.m. riktigt bra. Här är ännu mörkt ute. Och mycket tidigt. Så jag lägger mig igen och spanar på den berömda Douglasgranen och ser gryningen komma.  Fast idag ska jag försöka ge kaffe på sängen åt frugan och kollegan. Om dom inte hinner upp innan. Men än är det så tidigt, så jag borde hinna före smile  Så kan jag göra en kopp till mig själv också.  Café au lait ska dom få.   Sen blir det en del seriöst arbete,   och ställa ut ett ljus i midvinternatten.    Jag önskar er alla en bra dag. så hörs vi senare! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-20 kl. 20.59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag har jag haft en av mina sämre dagar på flera veckor.   Varit trött, Mått illa o.s.v.   Typiskt att man ska ha det just en sån här dagmad      När man får besök av inte mindre än två goda vänner! Men det får funka ändå.   Och jag är mycket glad åt att få träffas.   Jag lägger mig tidigt ikväll så är jag bättre i morgon.  Så jag orkar fira Vintersolståndet med min goda vän och kollega Rebecca Lindahl .   Som jag har här redan nusmile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nu ska jag genast i säng så jag får sova ut.  Och vara bra igen i morgon.  God natt och sov gott allihop  så hörs vi imorgon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En av mina vänner fick faktiskt se när talgoxen var här och kikade in på oss genom fönstret och knackade på rutan för att få mat. Så nu har jag ett vittne på det där.2017-12-20 kl. 06.41


God morgon allihop.  Hoppas ni fått sova riktigt  gott. Det har jag fått göra.  Så nu mår jag riktigt bra.   Det är ännu tidigt. Och mörkt ute.  Så jag ska ta mina morgonmediciner och lägga mig igen. Och se gryningen komma utanför fönstret. Sen kommer en gammal vän och dricker kaffe. Och framåt eftermiddan kommer en annan mycket god vän och stannar ett par dar för att fira Vintersolståndet som infaller i morgon.  Så jag har en del att se fram emot som ni hör
wild
 


God kväll allihop.  Hoppas ni haft en bra dag.   Det har jag haft.  Och vilat och sovit en hel del. Onkologdoktorn ringde. Men han skulle bara kolla läget. Och läget är ju ganska bra just nu. Idag fick jag en specialsittkudde som jag skickat efter.  Så nu kan jag sitta nere i köket med familjen utan  att få dödligt ont i baken.   Jag har funderat en del kring sånt jag har lust till.   Och smidit stora och små planer inför framtiden. Kanske blir det något mer. Men jag LOVAR inget.   KANSKE kommer det nåt mer i framtiden  Så håll utkik    här eller  eller
på  hemsidan shamanism.se Om du är intresserad.     I morgon ska jag fira Vintersolståndet med min goda Vän, Elev och kollega Rebecca Lindahl . Det ser jag mycket fram emot  :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och spotyfaja med en god barndomsvän. ( nej inget SÅNT! dela musik via Spotify betyder det alltså)  Får se vad han delat för låtar. Och vad jag ska hitta på att dela.   God natt, vi hörs i morgon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

först  är det dags för ett illamåendepiller och en sån där gul kapsel.   och 3 värktabletter - en av varje sort.  Sen är det Godnatt och Sov Gott allihop.  Så hörs vi i morgon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2017-12-19 kl. 10.51

God morgon allihop!  Jag Hoppas ni haft en god natt och sovit riktigt gott.  Själv har jag haft en  god  natt.  Sovit gott. Och haft en bra och god morgon  där jag kunde ligga kvar i sängen och se gryningen komma utanför. Och se småfåglarna vakna till och skutta runt i Douglasgranen utanför mitt fönster.  det ljusnade och blev t.o.m.  till sist strålande  morgonsol .så jag har redan sjungit med morgonsolen, och hälsat och väckt alla mina relationer (till andar, själ o.s.v. Så den här dagen har börjat riktigt bra för mig.  Jag hoppas på en fortsatt riktigt bra dag.  Och det önskar jag er alla också.  Av hela mitt hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop!  Jag Hoppas ni haft en god natt och sovit riktigt gott.  Själv har jag haft en  god  natt.  Sovit gott. Och haft en bra och god morgon  där jag kunde ligga kvar i sängen och se gryningen komma utanför. Och se småfåglarna vakna till och skutta runt i Douglasgranen utanför mitt fönster.  det ljusnade och blev t.o.m.  till sist strålande  morgonsol jag har redan sjungit med morgonsolen, och hälsat och väckt alla mina relationer (till andar, själ o.s.v. Så den här dagen har börjat riktigt bra för mig.  Jag hoppas på en fortsatt riktigt bra dag.  Och det. önskar jag er alla också.  Av hela mitt hjärta 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-19 kl.03.16


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop.  Jag lyckades vända tillbaks dygnet.   Jag har sovit hela natten och vaknat på morgonen, tidigt visserligen. men ändå! Och jag mår så mycket bättre av det. och av att ta mina morgonmediciner i tid.  Vad skönt att må bra och ha sovit gott.  här är ingen gryning ännu och fortfarande mörkt.  Jag har redan ätit frukost och ska snart krypa ner i sängen igen. och se gryningen komma och fåglarna vakna till i Douglasgranen utanför fönstret. Jag ska ha sovrumsdörren öppen så jag hör när barnen börja rumstera. särskilt lillgrabben för ett sabla liv på morgonen och stampar och bullrar och skrikrgapar. och leker något.  det är härligt att vakna till.   och att lyssna på.  senare kommer hemtjänsten och lindar mina ben. ochännu senare kollar dom att jag är ok innan barnen kommer hem från skolan. jag hoppas på att sova och slumra lite till idag i alla fall. och på att få lite kaffe på sängen av frugan.  senare idag ska jag tala med onkologdoktorn, få se vad han har att säga. Jag funderar en del på vad jag vill hinna göra och hinna förmedla till den här välden och en del av människorna här innan min tid runnit ut. jag har en del tankar och planer kring det.  och det ska inte skjutas upp i onödan.  för man vet aldrig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu går jag och lägger mig ett tag  igen. och  Jag önskar er alla en riktigt bra och fin dag. då hörs vi snart igen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-18 kl. 22.58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop. Idag ska jag vända tillbaks dygnet och sova på natten  i stället för på dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag sov mest hela dan idag. Men i morse tyckte jag hemtjänsten och hemsjukvården var här och härjade med mig så fort jag somnade.  dom lindade mina svullna ben och stack mig i armarna och ställde långa frågeformulär. Fast det är ju himla bra att få den  hjälpen.   dom ska kalla på arbetsterapeuten så jag får hjälp med nån fler sittplats.   jag får så ont i ändan så jag kan inte sitta.   man tänker inte att det ska vara ens största problem när man har cancerhjäntumör. men utan specialsittplats och specialdyna kunde jag inte sitta här och skriva till er nu.  jag får för ont i ändan helt enkelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

den lilla talgoxen har inte synts till idag, men jag hoppas få se den i morgon.  .Äldsta dottern kommer i morgon. och doktorn ringer för samtal. vi får se vad han säger. men det brukar inte vara så mycket om man inte varit på röntgen, och nån sån är inte på gång. men lite prover har dom tagit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en del gamla vänner och bekanta ska hälsa på närmaste tiden framför allt ser jag fram emot att träffa min mycket goda vän, elev och samarbetspartner Rebecca Lindahl  som stannar ett par dar och firar lite Midvinter med mig och oss.    glöm inte vintersolståndet  den  21/12 allihop! tänd ett ljus åtminstone, men ställ inte till eldsvåda!  Nästa fredag samlas vi ett gäng med särskilt inbjudna för att under ca 4 dygn leva ut min Livsuppgift = förmedla kraft, Helande och kunskap mellan världarna.  jag ser så fram emot att få göra det och åt att få träffa er alla igen.  Det var länge sen.  och tiden KAN vara knapp. man vet inte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

så jag har en hel del att se fram emot som ni hör. och jag tar alltid ut så mycket glädje jag kan i förskott. så får man ännu mer glädje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tack än en gång ni som gör det möjligt för mig att leva bra och utföra min Livsuppgift trots min svåra sjukdom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes! Ikväll kommer jag i säng i tid som jag hoppades. Jag önskar er alla en god natt och att ni ska få sova riktigt bra.  nu kryper jag ner under täcket.  Jag längtar efter att ligga i sängvärmen och se gryningen komma i morgon bitti. men först  ska jag sova.  god natt och sov gott allihop.  vi hörs i morgon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-18 kl. 17.33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godmorgon allihop. Jag har vänt på dygnet och sovit hela dan. Nu ska jag ta mina morgonmediciner som jag borde ha tagit för över 10 timmar sen.  Och sticka mig i fingret och ta blodsockret. Sen blir det sängvärmen några timmar till.  och mer värk- och illamåendepiller. Jag önskar er alla en jättefin dag.

Själv hoppas jag på att vila igen mig och vända tillbaks dygnet idag Och att se solen och några fåglar i Douglasgranen utanför. Och att frugan ger mig lite kaffe i sängen. Och att talgoxen kommer och tittar till mig som den ibland gör


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-18 kl. 06.02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajdå, nu blev det sådär sent igen. Eller snarare tidigt wild Jag har suttit hela dan och uppdaterat hemsidan och e-postat. Och nu bloggat. Det har klatrat en del och när det inte funkar som jag vill så kan jag inte ge mig förrän jag får till det som jag vill. Det är på gott och ont att vara tjurig:När man har en cancertumör i hjärnan är det bra att inte ge upp så lätt. Men jag är så dumtjurig att jag inte KAN ge mig Ibland vore det bättre att ge upp och gå och lägga sig än att sitta uppe hela natten och trilskas med webbsidor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, jag fick se solen i Douglasgranen i morse. Och sjunga med morgonsolen. Jag hoppas på samma sak nu den här morgonen också,  som bara är 2-3timmar bort nu. Jag fick gott adventsfika också

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.  Nu är det dags för några värktabletter och sängen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sov Gott nu allihop. Det ska jag göra. Så hörs vi i morgon eller senare idag. Jag hoppas på att få sova riktigt länge idag. Kanske hela dan rent av. Sov gott!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-17 kl. 11.07   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag.   Här är det strålande morgonsol och vit vinter. Jag har redan hunnit sjunga med Solen. Och hälsa på alla mina andar .Och väcka upp dom anknytningarna och relationerna. Så som ni förstår mår jag bra idag, och ingen sjukhusinläggning tycks vara aktuell. Jag hoppas och tror på en skön och härlig Söndag, och det önskar jag er alla också. Så hörs vi senare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-17 kl. 01.50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dags att ta mina morgonmediciner och gå och lägga mig. Jag har suttit uppe och e-postat till mina goda vänner. men nu får det räcka för idag.  nu är jag dödstrött och måste sova. jag har ändå en cancertumör i hjärnan, och behöver sömn och vila. Jag hoppas få  se morgonsolen lysa i Douglasgranen här utanför i morgon bitti. Och är det solsken p morron så ska jag sjunga med morgonsolen. nu lägger jag mig. och jag önskar er alla en god natt och en god morgon.  det ska jag ha.   vi hörs snart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i morgon hoppas jag på att bara vara ledig och vila och sova hela dagen. det behöver jag, känner jag. men en liten hälsning till er hinner och orkar jag ändå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

god natt nu allihop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-16 kl. 20.38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God afton allihop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varit frisk och mått bra idag. Så någon sjukhusinläggning tycks inte vara på tapeten. Jag siktar på att vila, ha det bra, och återhämta mig i morgon. Men vi får se vad verkligheten har att erbjuda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag hoppas ni alla haft en bra dag. Det har jag haft. Än har jag lite planer och tankar för framtiden. Vi få se vad det blir och om det blir. Jag meddelar här eller på hemsidan i så fall.  När man har hjärntumör vet man aldrig.  man orkar inte så mycket, men samtidigt vet man inte hur lång tid man har. Så det gäller att inte skjuta upp saker heller. några vänner och dottern och morsan ska jag träffa till veckan. såna saker känns extra viktiga och roliga när man är dödssjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ska tas en del prover och pratas med doktorn inom  ca nån vecka. Och då får man kanske nån indikation om åt vilket håll det går.  nån röntgen är inte inplanerad just nu. Och det är endast på röntgen man får klara besked om något hänt med tumören.   men det blir när det blir det med.   och  jag återkommer med såna besked när jag har några. Det börjar bli dags för mig att shamanera. Det måste tas i lagom takt, men är även viktigt att upprätthålla och hålla igång .det har hjälpt mig mycket. Och min största vändpunkt i sjukdomen kom när jag kunde börja göra egna resor igen. Jag har Andarna att tacka för att jag lever och för att jag ändå mår så pass bra som jag gör,  trots min svåra och dödliga sjukdom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men nu:  God natt allihop.  Jag hoppas ni alla ska få sova gott. Det ska jag göra. Så hörs vi snart igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12- kl. 04.00


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon Alla.  Jag  Vaknade tidigt som vanligt. Känner mig frisk och bra annars. Så det ska nog gå bra idag igen utan sjukhusinläggningar eller annan dramatik . Tror jag   Nu ska jag ta mina morgonmediciner, äta frukost. och sen  gå och lägga mig igen. Jag önskar er alla en riktigt bra dag. så hörs vi snart igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-15 kl 23.05

 

Nehej, lite e-post blev det och lite ny text som kanske ska in på hemsidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men nu godnatt och i säng.  Man måste sova och vila ordentligt om man ska orka vara sjuk.  och i morgon får man kanske lördagsgodis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wow 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-15 kl 20.28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt oförändrat. sovit hela dan och ska lägga mig igen och sova vidare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här är en nyhetssida där det är bäst om inget händer. God natt Alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mår ok och bor hemma. Att  Må ok eller bra på den här nyhetssidan = inte ha smärtor, kräkningar eller illamående som inga tabletter biter på. wild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

på fredag t.o.m. måndag får jag tillfälle att förmedla kraft och Helande mellan världarna = min Livsuppgift. Så då får ni valuta för pengarna ni som skänkt en slant.  Stort tack alla ni som hjälpt och därmed gjort det möjligt för mig. Jag hoppas och siktar på att få förmedla Kraften och Helandet fler gånger i framtiden. En kort rapport kommer här då och då när något händer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just här och nu är läget bra och jag mår bra trots att tumören sitter där i hjärnan. Och jag bor hemma med hjälp av Hemtjänsten och  Hemsjukvården och slipper ligga inlagd på sjukhuset. Det är mycket värt att få bo hemma och vara med sin familj. Och få ha ett privatliv. Och ha möjlighet att shamanera, vilket är till stor hjälp för mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort tack

Tack alla  snälla människor som givit stora och "små" gåvor  för att jag ska kunna fortsätta min Livsuppgift och ha en bra tillvaro trots min sjukdom . Det har verkligen hjälpt mig, och det gör mig glad och värmer mitt hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-15 kl 23.05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nehej, lite e-post blev det och lite ny text som kanske ska in på hemsidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men nu godnatt och i säng.  Man måste sova och vila ordentligt om man ska orka vara sjuk.  och i morgon får man kanske lördagsgodis wow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-15 kl 20.28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt oförändrat. sovit hela dan och ska lägga mig igen och sova vidare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här är en nyhetssida där det är bäst om inget händer. God natt Alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mår ok och bor hemma. Att  Må ok eller bra på den här nyhetssidan = inte ha smärtor, kräkningar eller illamående som inga tabletter biter på. wild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

på fredag t.o.m. måndag får jag tillfälle att förmedla kraft och Helande mellan världarna = min Livsuppgift. Så då får ni valuta för pengarna ni som skänkt en slant.  Stort tack alla ni som hjälpt och därmed gjort det möjligt för mig. Jag hoppas och siktar på att få förmedla Kraften och Helandet fler gånger i framtiden. En kort rapport kommer här då och då när något händer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just här och nu är läget bra och jag mår bra trots att tumören sitter där i hjärnan. Och jag bor hemma med hjälp av Hemtjänsten och  Hemsjukvården och slipper ligga inlagd på sjukhuset .Det är mycket värt att få bo hemma och vara med sin familj. Och få ha ett privatliv. Och ha möjlighet att shamanera, vilket är till stor hjälp för mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till TBKs nyhetssida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har skapat den för att lätt kunna lägga in korta, snabba nyheter. Och  för att kunna göra mindre uppdateringar och info även från en sjukhussäng.  Min ordinarie hemsida www.shamanism.se ligger kvar med större uppdateringar och allmän info om mig och min verksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så håll koll på min hemsida www.shamanism.se för kurser, träffar, Helanden och större uppdateringar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men kolla in   här ibland för korta, snabba nyheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bakgrunden är att jag i april 2016 fick en cancertumör i hjärnan som i princip är obotlig. Sen dess har jag legat en del på sjukhus. och jag får räkna med att hamna där igen. Åtminstone periodvis. Men då hoppas jag kunna meddela mig via den här sidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det gör mig glad  att det finns snälla människor som vill sträcka ut en hand och hjälpa en människa i nöd. Här har Jag skrivit mer om min Livsuppgift och om hur man kan hjälpa om man vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaks till hemsidan shamanism.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just här och nu är läget bra och jag mår bra trots att tumören sitter där i hjärnan. Och jag bor hemma med hjälp av Hemtjänsten och  Hemsjukvården och slipper ligga inlagd på sjukhuset. Det är mycket värt att få bo hemma och vara med sin familj. Och få ha ett privatliv. Och ha möjlighet att shamanera, vilket är till stor hjälp för mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort tack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack alla  snälla människor som givit stora och "små" gåvor för att jag ska kunna fortsätta min Livsuppgift och ha en bra tillvaro trots min sjukdom . Det har verkligen hjälpt mig, och det gör mig glad och värmer mitt hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-15 kl 23.05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nehej, lite e-post blev det och lite ny text som kanske ska in på hemsidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men nu godnatt och i säng.  Man måste sova och vila ordentligt om man ska orka vara sjuk.  och i morgon får man kanske lördagsgodis wow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-15 kl 20.28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt oförändrat. sovit hela dan och ska lägga mig igen och sova vidare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här är en nyhetssida där det är bäst om inget händer. God natt Alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mår ok och bor hemma. Att  Må ok eller bra på den här nyhetssidan = inte ha smärtor, kräkningar eller illamående som inga tabletter biter på. wild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

på fredag t.o.m. måndag får jag tillfälle att förmedla kraft och Helande mellan världarna = min Livsuppgift. Så då får ni valuta för pengarna ni som skänkt en slant.  Stort tack alla ni som hjälpt och därmed gjort det möjligt för mig. Jag hoppas och siktar på att få förmedla Kraften och Helandet fler gånger i framtiden. En kort rapport kommer här då och då när något händer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just här och nu är läget bra och jag mår bra trots att tumören sitter där i hjärnan. Och jag bor hemma med hjälp av Hemtjänsten och  Hemsjukvården och slipper ligga inlagd på sjukhuset. Det är mycket värt att få bo hemma och vara med sin familj. Och få ha ett privatliv. Och ha möjlighet att shamanera, vilket är till stor hjälp för mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till TBKs nyhetssida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har skapat den för att lätt kunna lägga in korta, snabba nyheter. Och  för att kunna göra mindre uppdateringar och info även från en sjukhussäng.  Min ordinarie hemsida www.shamanism.se ligger kvar med större uppdateringar och allmän info om mig och min verksamhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så håll koll på min hemsida www.shamanism.se för kurser, träffar, Helanden och större uppdateringar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men kolla in här   ibland för korta, snabba nyheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bakgrunden är att jag i april 2016 fick en cancertumör i hjärnan som i princip är obotlig. Sen dess har jag legat en del på sjukhus. och jag får räkna med att hamna där igen. Åtminstone periodvis.  Men då hoppas jag kunna meddela mig via den här sidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det gör mig glad  att det finns snälla människor som vill sträcka ut en hand och hjälpa en människa i nöd. Här har Jag skrivit mer om min Livsuppgift.  Och om hur man kan hjälpa om man vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaks till hemsidan shamanism.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter

Tillbaks till hemsidan shamanism.se


2017-12-25  kl. 05.51


Godmorgon allihop.  Hoppas ni alla haft en god natt och sovit riktigt gott. Det har jag.   Det är ännu tidigt och fortfarande mörkt ute . Så jag kryper ner en stund till och hoppas på att få sova lite mer.  Och på att på att få kaffe på sängen.   Jag lyckades äntligen flytta lite filer i telefonen. Så nu hoppas jag kunna titta på en del julhälsningar som  jag fick igår från goda vänner .   Idag ska jag inte göra nånting.  Bara  vila och ta det lugnt.   Och se solen gå upp i Douglasgranen.  Jag önskar er  alla en riktigt bra dag.  Det ska jag ha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-24 kl. 22.25

 

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop.  Julafton var  lyckad och bra,  Men nu  är  jag HELT slut och måste bara i säng och sova och vila ut ordentligt.   Den riktiga Jultomten kom.  Men han har blivit väldigt gammal och trött sen sist.  Han tog sig upp för dom tre  trapporna till morsan. Och under själva Julklappsutdelningen höll han nästan på att smälla av.  men då tänkte han.  Att nu gör jag det här om jag så ska dö på kuppen. Och han klarade av det.  Särskilt  barnen. Och inte minst lillgrabben. Uppskattar om det är samma tomte varje år.  d.v.s.  den riktiga.   Det är sånt som kallas tradition.  Men nu är det skönt att vara hemma igen.  Nu återstår det  att ställa ut en varsin tallrik gröt till ggårdstomtarna. . Det är nästan det viktigaste av jultraditionen , inte minst för fortsatt välgång.  Men det får frugan göra.  För nu orkar jag inte mer. God natt och sov gott allihop. Och en fortsatt god Juletid önskar jag er alla. Och mig själv också.  Nu hoppas jag på att få sova och vila gott i natt och hela dan i morgon också.  Vi hörs! 

 

 

 

 

 

 2017-12-24 kl. 13.38


God Jul allihop

Det är äntligen Julafton. Och ikväll kommer Jultomten.


För ett år sen visste jag inte om jag skulle få vara med en Jul till.  Men här är jag nu.

Och det tackar jag för!
 

 

 

 

 

 

 
2017-12-24 kl. 02.59

 

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop. Idag har jag fått må bra.  Jag har sovit en hel del. Det var kraftfältet i det shamanskt andliga arbetet som påverkade mig starkt.   Och vila och sova var precis vad jag behövde.  strålande morgonsol blev det också.  så jag och min kära skallra kunde sjunga med morgonsolen.  Och nu har jag kokat Julgröten och griljerat julskinkan.  Med benägen hjälp av frugan.  Så i morgon blir det riktig julfrukost-lunch med julgröt och  julskinka och julsenap som bästa kompisen har kokat.  stark och söt, precis som det ska vara. Ni som kommer ihåg den hemlagade senapen på korvkioskerna i Sundsvall förr i tiden: precis sån senap är det.  wild  Och kaffe måste man också ha i vilket fall! Julfrukost eller inte. Eller hur? Ja! Och mycket kaffe också!

 

 

 

 

 

 

 

Och granen är klädd och fin och doftar gott av riktig gran . Sen åker vi till morsan och firar hela familjen. och då ska jultomten komma också. Något jag trodde skulle vara helt omöjligt för bara några veckor sedan. men nu verkar det som att han ska ha nog ork för att ta sig upp för dom tre trapporna till morsan. Och  dela ut julklapparna  winkJa han åker förstås runt hela världen till alla barn osv. Jag menar allra sista biten just till oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förde lillgrabben nåt liv idag då? Ja ett tag lät det som en blandning av kråkriksdag, träskodans.  och Musse piggklubben på speed. Jag tror han är extra glad för att det snart är jul.

 

 

 

 

 

 

 

Nu måste jag sova om Jultomten ska orka komma i morgon. Tyvärr missar jag väl honom ändå.  Som vanligt:   Han brukar alltid komma precis när jag är ute och köper tidningen.  mad

 

 

 

 

 

 

 

God natt allihop och sov gott. Jag önskar er alla en God Jul ! Så hörs vi i morgon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-23  kl. 13.36


 

 

 

 

 

 

 

God middag allihop. Idag har jag legat kvar och dragit mig extra länge, som ni ser.   Jag  körde lite Undervisning på morgonen.  Och jag fick en jul- och nyårshälsning från mina fina vänner på Ringvägen.   Dom skickade en julsång, och jag skickade en annan julsång tillbaks.   Det var svårt att hitta en där det sjöngs seriöst.   Det ska alltid skämtas till lite ironiskt.  Men det tycker inte jag behövs.    Man kan sjunga även en lättsam julsång "på riktigt"   

Idag blir det grötkokning och griljera julskinka.   Men först lördagsfika och lördagsgodis med familjen.  Här är soligt och fint.  Jag har redan sjungit med morgonsolen.  och fått kaffe på sängen.  Frugan och ungarna har klätt julgranen,  så strax ska jag gå ner och kolla på den. Den brukar bli jättefin!

 

 

 

 

 

 

 

Nej, nu vill jag ha lördagsfika och mera kaffe!

 

 

 

 

 

 

 

Jag hoppas och önskar att ni alla ska få en riktigt fin och bra dag!
 Och jag med!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-23  kl. 04.06

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop.  Det är mycket tidigt och ännu mörkt ute.  Det fina midvinteljuset brinner fortfarande, och lyser upp i midvinternatten därute. Och det behövs verkligen . Jag har sovit bra, och mår riktigt bra.  Idag ska jag koka julgröt och griljera julskinkan. Men först ska jag ta färdigt mina mogonmediciner och lägga mig och sova ett tag till. Och se gryningen komma. Och morgonsolen börja lysa på Douglasgranen här utanför. Och jag hoppas några små fåglar ska vakna upp och visa sig där. Vi får se om lillgrabben ska leka nån extra högljudd och skrikig lek hela morgonen och förmiddagen wild

 

 

 

 

 

 

 

Jag önskar er alla en riktigt bra dag. Nu går jag och lägger mig igen och hoppas få sova ett tag till.

2017-12-22 kl.22.28


 

 

 

 

 

 

 

 God kväll allihop.  Ljuset brinner fortfarande därute i mörkret och lyser upp den kortaste dagen som nu är kväll.2017-12-22 kl.07.49God morgon allihop. Här är ännu mörkt ute.   Midvinterljuset som vi tände i natt brinner fortfarande därute. Det lyser så vackert i midvintermörkret, med klar fladdrande låga,  och lyser upp en krets av den vita snön runt sig. Nu är årets bästa tid: En tid av frid, ro och stillhet och mörker.  Den tid då själva tiden står stilla i flera veckor.  Den bästa och viktigaste tiden på året för mig. från dan före julafton fram t.o.m. tjugondag Knut brukar jag ta.   Men det beror på hur man räknar:  Från typ vintersolståndet fram till början på januari om man vill ta det på ett ungefär, brukar jag tänka.

Jag har fått sova gott, och mår bra. Jag har tagit min morgonmedicin. Vid åttatiden ska jag gå ner i köket och dricka  mitt morgonkaffe. Och se till att kollegan får kaffe och frukost i  tid  innan bussen hem går. Kollegan och jag har jobbat hårt och bra och mycket i helgen. Precis så mycket man orkar med och klarar av. Nu är det nog för denna gång. Så fortsätter vi en annan gång- nästa gång. Först måste vi vila oss, och processa och smälta allt det som nu blivit gjort.

På fredag fortsätter mitt arbete med att jag över  nästa helg. Utför min Livsuppgift = förmedla kraft, Helande och kunskap mellan världarna wild.   Några av er kommer att vara med då   ;) Och Vi ses på fredag! I morse skrev jag julkort. För mig är det en jultradition, men det börjar helt försvinna. Sen har jag sovit hela dagen medans lillgrabben lekt nån mycket högljudd lek. Jag var extremt trött och sömnig efter arbetshelgen vi hade. när man ä sjuk orkar man mindre och blir tröttare. Det var nog inte så fysiskt tröttande. Men dom andliga processerna och den starka andliga kraften påverkar alla närvarande mycket starkt. Även fast det var kollegan som stod för mesta arbetet. Förutom shamanskt arbete och undervisning, och att vi tände ett ljus i midvinternatten. Så t.o.m. sjöng vi med  vintersolstånssolen

 


2017-12-22 kl.07.49


 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop. Här är ännu mörkt ute.   Midvinterljuset som vi tände i natt brinner fortfarande därute. Det lyser så vackert i midvintermörkret, med klar fladdrande låga,  och lyser upp en krets av den vita snön runt sig. Nu är årets bästa tid: En tid av frid, ro och stillhet och mörker.  Den tid då själva tiden står stilla i flera veckor.  Den bästa och viktigaste tiden på året för mig. från dan före julafton fram t.o.m. tjugondag Knut brukar jag ta.   Men det beror på hur man räknar:  Från typ vintersolståndet fram till början på januari om man vill ta det på ett ungefär, brukar jag tänka.

 

 

 

 

 

 

 

Jag har fått sova gott, och mår bra. Jag har tagit min morgonmedicin. Vid åttatiden ska jag gå ner i köket och dricka  mitt morgonkaffe. Och se till att kollegan får kaffe och frukost i  tid  innan bussen hem går. Kollegan och jag har jobbat hårt och bra och mycket i helgen. Precis så mycket man orkar med och klarar av. Nu är det nog för denna gång. Så fortsätter vi en annan gång- nästa gång. Först måste vi vila oss, och processa och smälta allt det som nu blivit gjort.

 

 

 

 

 

 

 

På fredag fortsätter mitt arbete med att jag över  nästa helg. Utför min Livsuppgift = förmedla kraft, Helande och kunskap mellan världarna wild.   Några av er kommer att vara med då   ;) Och Vi ses på fredag! I morse skrev jag julkort. För mig är det en jultradition, men den börjar helt försvinna. Sen har jag sovit hela dagen medans lillgrabben lekt nån mycket högljudd lek. Jag var extremt trött och sömnig efter arbetshelgen vi hade. när man ä sjuk orkar man mindre och blir tröttare. Det var nog inte så fysiskt tröttande. Men dom andliga processerna och den starka andliga kraften påverkar alla närvarande mycket starkt. Även fast det var kollegan som stod för mesta arbetet. Förutom shamanskt arbete och undervisning, och att vi tände ett ljus i midvinternatten. Så t.o.m. sjöng vi med  vintersolståndssolen shocked

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2017-12-21 kl. 21.23

 

 

 

 

 

 

 God kväll allihop. Idag har jag fått vara frisk och må bra och ha en bra dag.  Nu har vi tänt ett ljus i Midvinternatten. Det lyser och fladdrar så fint där ute i mörkret. Det får stå ute och lysa och brinna hela natten så det brinner över själva *Vintersolståndet som infaller i natt. Men igår var kortaste dagen och i natt blir längsta natten. Nu infaller den mörkaste tiden. Den tid då  själva tiden står stilla. Nu är jag jättetrött. Dags att dela lite musik med kompisen. Och sen somna och sova riktigt gott. Sov riktigt gott ni också! Så hörs vi. Ja, det var gott och uppskattat med cafe au lait i morse. vi får se om det blir det eller vanligt kaffe i morgon bitti. Jag släntrar ner till köket ca 8- 8.30 i morgon för mitt kaffe och ser så kollegan får sitt kaffe innan hon ska med bussen hem.   God natt. Nu lägger jag nig och sover midvintersömn.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-21 kl. 07.46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon alla! Jag har haft en bra morgon och slumrat och vilat och haft det bra. Och mår nu mycket bra. Jag tror att  jag kommer att f ha en bra och frisk dag idag. smile Nu gör jag Cafe au lait till mig, frugan och kollegan som utlovat. Håll tummarna för att det ska falla väl ut. Ha en bra och fin dag allihop! Så hörs vi sen.

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-21 kl.02.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop! I natt har jag sovit gott och ordentligt.  Och mår mycket riktigt bättre,  eller t.o.m. riktigt bra. Här är ännu mörkt ute. Och mycket tidigt. Så jag lägger mig igen och spanar på den berömda Douglasgranen och ser gryningen komma.  Fast idag ska jag försöka ge kaffe på sängen åt frugan och kollegan. Om dom inte hinner upp innan. Men än är det så tidigt, så jag borde hinna före smile  Så kan jag göra en kopp till mig själv också.  Cafe au lait ska dom få.   Sen blir det en del seriöst arbete,   och ställa ut ett ljus i midvinternatten.    Jag önskar er alla en bra dag. så hörs vi senare! 

 

 

 

 

 

 

2017-12-20 kl. 20.59

 

 

 

 

 

 

 

Idag har jag haft en av mina sämre dagar på flera veckor.   Varit trött, Mått illa o.s.v.   Typiskt att man ska ha det just en sån här dagmad      När man får besök av inte mindre än två goda vänner! Men det får funka ändå.   Och jag är mycket glad åt att få träffas.   Jag lägger mig tidigt ikväll så är jag bättre i morgon.  Så jag orkar fira Vintersolståndet med min goda vän och kollega Rebecca Lindahl .   Som jag har här redan nusmile

 

 

 

 

 

 

 

Så nu ska jag genast i säng så jag får sova ut.  Och vara bra igen i morgon.  God natt och sov gott allihop  så hörs vi imorgon!

 

 

 

 

 

 

 

En av mina vänner fick faktiskt se när talgoxen var här och kikade in på oss genom fönstret och knackade på rutan för att få mat. Så nu har jag ett vittne på det där.2017-12-20 kl. 06.41


God morgon allihop.  Hoppas ni fått sova riktigt  gott. Det har jag fått göra.  Så nu mår jag riktigt bra.   Det är ännu tidigt. Och mörkt ute.  Så jag ska ta mina morgonmediciner och lägga mig igen. Och se gryningen komma utanför fönstret. Sen kommer en gammal vän och dricker kaffe. Och framåt eftermiddan kommer en annan mycket god vän och stannar ett par dar för att fira Vintersolståndet som infaller i morgon.  Så jag har en del att se fram emot som ni hör wild
2017-12-19 kl. 22.40


God kväll allihop.  Hoppas ni haft en bra dag.   Det har jag haft.  Och vilat och sovit en hel del. Onkologdoktorn ringde. Men han skulle bara kolla läget. Och läget är ju ganska bra just nu. Idag fick jag en specialsittkudde som jag skickat efter.  Så nu kan jag sitta nere i köket med familjen utan  att få dödligt ont i baken.   Jag har funderat en del kring sånt jag har lust till.   Och smidit stora och små planer inför framtiden. Kanske blir det något mer. Men jag LOVAR inget.   KANSKE kommer det nåt mer i framtiden .  Så håll utkik på hemsidan ni som är intresserade.   I morgon ska jag fira Vintersolståndet med min goda vän, Elev och kollega Rebecca Lindahl . Det ser jag mycket fram emot  :)

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och spotyfaja med en god barndomsvän. ( nej inget SÅNT! dela musik via Spotify betyder det alltså)  Får se vad han delat för låtar. Och vad jag ska hitta på att dela.   God natt, vi hörs i morgon!

 

 

 

 

 

 

 

först  är det dags för ett illamåendepiller och en sån där gul kapsel.   och 3 värktabletter - en av varje sort.  Sen är det Godnatt och Sov Gott allihop.  Så hörs vi i morgon!

 

 

 

 

 

 

 


2017-12-19 kl. 10.51

God morgon allihop!  Jag Hoppas ni haft en god natt och sovit riktigt gott.  Själv har jag haft en  god  natt.  Sovit gott. Och haft en bra och god morgon  där jag kunde ligga kvar i sängen och se gryningen komma utanför. Och se småfåglarna vakna till och skutta runt i Douglasgranen utanför mitt fönster.  det ljusnade och blev t.o.m.  till sist strålande  morgonsol. så jag har redan sjungit med morgonsolen, och hälsat och väckt alla mina relationer (till andar, själ o.s.v. Så den här dagen har börjat riktigt bra för mig.  Jag hoppas på en fortsatt riktigt bra dag.  Och det önskar jag er alla också.  Av hela mitt hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop!  Jag Hoppas ni haft en god natt och sovit riktigt gott.  Själv har jag haft en  god  natt.  Sovit gott. Och haft en bra och god morgon  där jag kunde ligga kvar i sängen och se gryningen komma utanför. Och se småfåglarna vakna till och skutta runt i Douglasgranen utanför mitt fönster.  det ljusnade och blev t.o.m.  till sist strålande  morgonsol jag har redan sjungit med morgonsolen, och hälsat och väckt alla mina relationer (till andar, själ o.s.v. Så den här dagen har börjat riktigt bra för mig.  Jag hoppas på en fortsatt riktigt bra dag.  Och det önskar jag er alla också.  Av hela mitt hjärta 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-19 kl.03.16


 

 

 

 

 

 

 

God morgon allihop.  Jag lyckades vända tillbaks dygnet.   Jag har sovit hela natten och vaknat på morgonen, tidigt visserligen. men ändå! Och jag mår så mycket bättre av det. och av att ta mina morgonmediciner i tid.  Vad skönt att må bra och ha sovit gott.  här är ingen gryning ännu och fortfarande mörkt.  Jag har redan ätit frukost och ska snart krypa ner i sängen igen. och se gryningen komma och fåglarna vakna till i Douglasgranen utanför fönstret. Jag ska ha sovrumsdörren öppen så jag hör när barnen börja rumstrera. särskilt lillgrabben för ett sabla liv på morgonen och stampar och bullrar och skrikrgapar. och leker något.  det är härligt att vakna till.   och att lyssna på.  senare kommer hemtjänsten och lindar mina ben. ochännu senare kollar dom att jag är ok innan barnen kommer hem från skolan. jag hoppas på att sova och slumra lite till idag i alla fall. och på att få lite kaffe på sängen av frugan.  senare idag ska jag tala med onkologdoktorn, få se vad han har att säga. Jag funderar en del på vad jag vill hinna göra och hinna förmedla till den här välden och en del av människorna här innan min tid runnit ut. jag har en del ankar och planer kring det.  och det ska inte skjutas upp i onödan.  för man vet aldrig.

 

 

 

 

 

 

 

Nu går jag och lägger mig ett tag  igen. och  Jag önskar er alla en riktigt bra och fin dag. då hörs vi snart igen. 

 

 

 

 

 

 

2017-12-18 kl. 22.58

 

 

 

 

 

 

 

God kväll allihop. Idag ska jag vända tillbaks dygnet och sova på natten  i stället för på dan.

 

 

 

 

 

 

 

Idag sov mest hela dan idag. Men i morse tyckte jag hemtjänsten och hemsjukvården var här och härjade med mig så fort jag somnade.  dom lindade mina svullna ben och stack mig i armarna och ställde långa frågeformulär. Fast det är ju himla bra att få den  hjälpen.   dom ska kalla på arbetsterapeuten så jag får hjälp med nån fler sittplats.   jag får så ont i ändan så jag kan inte sitta.   man tänker inte att det ska vara ens största problem när man har cancerhjäntumör. men utan specialsittplats och specialdyna kunde jag inte sitta här och skriva till er nu.  jag får för ont i ändan helt enkelt.

 

 

 

 

 

 

 

den lilla talgoxen har inte synts till idag, men jag hoppas få se den i morgon.  .Äldsta dottern kommer i morgon. och doktorn ringer för samtal. vi får se vad han säger. men det brukar inte vara så mycket om man inte varit på röntgen, och nån sån är inte på gång. men lite prover har dom tagit. 

 

 

 

 

 

 

 

en del gamla vänner och bekanta ska hälsa på närmaste tiden framför allt ser jag fram emot att träffa min mycket goda vän, elev och samarbetspartner Rebecca Lindahl  som stannar ett par dar och firar lite Midvinter med mig och oss.    glöm inte vintersolståndet  den  21/12 allihop! tänd ett ljus åtminstone, men ställ inte till eldsvåda!  Nästa fredag samlas vi ett gäng med särskilt inbjudna för att under ca 4 dygn leva ut min Livsuppgift = förmedla kraft, Helande och kunskap mellan världarna.  jag ser så fram emot att få göra det och åt att få träffa er alla igen.  Det var länge sen.  och tiden KAN vara knapp. man vet inte.

 

 

 

 

 

 

 

så jag har en hel del att se fram emot som ni hör. och jag tar alltid ut så mycket glädje jag kan i förskott. så får man ännu mer glädje

 

 

 

 

 

 

 

tack än en gång ni som gör det möjligt för mig att leva bra och utföra min Livsuppgift trots min svåra sjukdom.

 

 

 

 

 

 

 

Yes! Ikväll kommer jag i säng i tid som jag hoppades. Jag önskar er alla en god natt och att ni ska få sova riktigt bra.  nu kryper jag ner under täcket.  Jag längtar efter att ligga i sängvärmen och se gryningen komma i morgon bitti. men först  ska jag sova.  god natt och sov gott allihop.  vi hörs i morgon.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

2017-12-18 kl. 17.33